לחם עשב צרפתי
לחם עשב צרפתי הוא מתכון ים תיכוני המגיש 8. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 261 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. אם יש לכם חומץ מזוקק, בצל, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד הכי טוב כמו לחם, והוא נעשה בסביבה 2 שעות ו -40 דקות. . , שהוא מוצק. נסו לחם עשב צרפתי + קמח המלך ארתור {בגידה}, מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם דיז'ון ויניגרט, ו חמאת יין עשב צרפתי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה לשלב את השמרים, סוכר, 1 כפית מלח ו 1 1/2 כוסות קמח.
במחבת רוטב לשלב את החלב, מים ו 1/4 כוס חמאה או מרגרינה עד 110 מעלות F (38 מעלות C).
מוסיפים תערובת חלב וחומץ לתערובת הקמח ומתמזגים במהירות נמוכה של המיקסר עד לחלח. הכה במהירות בינונית במשך 3 דקות.
מערבבים 1 1/2 כוסות קמח נוסף כדי ליצור בצק דביק. להפוך את הבצק על משטח מקומח ללוש הוספת 1/2 ל 1 כוס יותר קמח עד הבצק הוא חלק וגמיש.
מניחים את הבצק בקערה משומנת ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל בנפח.
אגרוף למטה בצק להתגלגל לצורה מלבנית על 16x8 אינץ'.
בסיר מחממים את הבצל, שום, 1/2 כפית מלח, פטרוזיליה ו 2 כפות חמאה או מרגרינה עד חמאה או מרגרינה נמס.
מורחים על מלבן הבצק ומתחילים מהצד של 16 אינץ 'מגלגלים את הבצק בחוזקה כמו גליל ג' לי.
מניחים את צד תפר הלחם על גבי גיליון עוגיות משומן ולתת לעלות עד הוכפל בגודל.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (205 מעלות C).
אופים לחם עד חום זהוב על 20 עד 30 דקות.
מברשת לחם חם עם חמאה מומסת ומפזרים פטרוזיליה קצוצה.