לחם עשבי יוגורט
לחם עשבי יוגורט הוא ארוחת בוקר צמחונית לקטו אובו . מתאים ל-32 מנות. מנה אחת מכילה 99 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -2 גרם שומן . תמורת 8 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. גשו לסופר וקנו קמח, שמן קנולן, עירית ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. עם ציון של 20% , המנה הזו גרועה למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: סוקה חומוס מונבט עם עשבי תיבול עם סלט עשבי תיבול ויוגורט , סוקה חומוס מונבט עם עשבים עם סלט עשבי תיבול ויוגורט ועדשים ביוגורט עשבי תיבול-אורוגולה .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים 2-1/2 כוסות קמח, שמרים, סוכר ומלח. בסיר קטן מחממים מים ויוגורט ל-120°-130°.
מוסיפים לתערובת הקמח; לערבב היטב. מערבבים שמן, עשבי תיבול ומספיק מהקמח שנותר ליצירת בצק נוקשה.
הופכים על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כשעה.
מנקבים בצק למטה. הופכים על משטח מקומח; לחלק לשניים. מעצבים כל חלק לכיכר.
מניחים בשני 8 אינץ' משומנים. x 4 אינץ'. תבניות לחם. מכסים ומתפיחים עד להכפלה, כשעה.
אופים ב-375 מעלות למשך 35-40 דקות או עד להזהבה.
מוציאים מהתבניות לצינון על רשתות.