לחם עשבי תיבול
צריך לחם צמחוני? לחם עשב מלוח יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא יספק כ 18 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 133 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, שמרים, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 30%. נסו חמאת עשבי תיבול, רוטב עשבי תיבול, ו חמאת עשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
כף קלה נמרחת לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
מערבבים קמח מחיטה מלאה, חלב יבש, ולאחר מכן 6 מרכיבים בקערה גדולה; מערבבים היטב. תניח בצד.
מערבבים חלב, בצל, חמאה ודבש בסיר קטן. מבשלים מעל חום בינוני עד שחמאה נמסה. מגניב עד 120 עד 13
מוסיפים תערובת חלב לתערובת קמח מחיטה מלאה. הכה עם מיקסר במהירות נמוכה רק עד מעורבב; הכה במהירות גבוהה 3 דקות. מערבבים בהדרגה 1 3/4 כוסות קמח כל המטרה לעשות בצק רך.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות, ללוש עד חלק וגמיש (8 עד 10 דקות).
מניחים בקערה גדולה מצופה ספריי בישול, פונה העליון המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)
אגרוף בצק למטה; להפוך על משטח מקומח קלות.
רול בצק לתוך מלבן 14 x 7 אינץ'.
להפשיל מלבן בחוזקה, מתחיל עם קצה קצר, הקשה בחוזקה כדי לחסל כיסי אוויר. קמצוץ תפר ומסתיים לאטום.
מקום רול, צד התפר למטה, במחבת כיכר 5 אינץ 9 x מצופה בתרסיס בישול. לכסות ולתת לעלות במקום חם, ללא טיוטות, 40 דקות או עד הבצק מוכפל בגודל.
אופים ב 350 במשך 45 עד 50 דקות או עד כיכר נשמע חלול כאשר טפח. (מכסים בנייר אלומיניום את 15 הדקות האחרונות של אפייה כדי למנוע עודפי בראונינג, במידת הצורך.)
הסר כיכר מהמחבת, להתקרר על מתלה תיל.