קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות10
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם פולנטה חם לעזאזל

לחם פולנטה חם לעזאזל
לחם פולנטה חם לעזאזל הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ללחם הזה יש 519 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן למנה. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם קמח, חלב חמאה, חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 45 דקות. נסו עוף משובח לעזאזל, הנאצ'וס הטבעוני הטוב ביותר, ו הביסקוויטים הטבעוניים הארורים הטובים ביותר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חמאה בנדיבות תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'; מניחים בצד. בקערה גדולה מערבבים את הקמח, הפולנטה, הגבינה, הבצל הירוק, הסוכר, אבקת האפייה, האפייה, הסודה והמלח. בקערה אחרת מקציפים יחד את הביצים, חלב החמאה והחמאה המומסת.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים את החומרים הנוזלים לחומרים היבשים ומערבבים בעזרת מרית גומי רק עד לקבלת תערובת; אל תערבב יתר על המידה.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
מוסיפים 3/4 כוס פלפלים חריפים ארורים ואז מערבבים פנימה רוטב חם, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
5
מעבירים את הבלילה לתבנית המוכנה ומיישרים אותה בעזרת מרית גומי.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
דַק-דַק-
6
אופים עד שהלחם מזהיב ויציב למגע, כ-35 דקות. מצננים מעט ואז חותכים לריבועים ומגישים חם. אם לא מגישים מיד, מכסים בחמאה מומסת יותר כדי לשמור על לחות למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
בסיר לא תגובתי מחממים את שמן הזית. כשהשמן חם מוסיפים את הפלפלים, הג ' לפנוס ומלח הים. מבשלים על אש בינונית גבוהה כ-15 דקות או עד שהפלפלים רכים חלקית. מערבבים את התחתית מדי פעם, מכוונים את החום לפי הצורך כדי שלא ישחימו. עדיין יישאר קצת נוזלים בסיר.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מוסיפים את העגבניות, מנמיכים את האש לרתיחה וממשיכים לבשל כ -10 דקות, להפחתת מיץ העגבניות ומסיימים לבשל את הפלפלים.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
9
מוסיפים מלח נוסף, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
10
מוסיפים לבלילה לפי ההוראות.

מרכיבים

2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת אסיאגו מגוררתגבינת אסיאגו מגוררת2קרום: פירורי קרקר גרהם2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן4תוספת זחליםביצים, מקציפיםביצים, מקציפים4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי454פלפל האבנרופלפלים ירוקים, חצויים, זרעים וחותכים לחתיכות בגודל 1 אינץפלפלים ירוקים, חצויים, זרעים וחותכים לחתיכות בגודל 1 אינץ8קצת קישואים קצוציםרוטב חריף, לפי הטעםרוטב חריף, לפי הטעם2ג'לפנוס, חתוך לפרוסות בגודל 1/8 אינץג'לפנוס, חתוך לפרוסות בגודל 1/8 אינץ2קרום: פירורי קרקר גרהםשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרפולנטה לטחון בסדרפולנטה לטחון בסדר791 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל ירוק פרוס דקבצל ירוק פרוס דק2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)מלח ים, עדיף מלח אפורמלח ים, עדיף מלח אפור2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)מלח ים, רצוי מלח אפור, יותר במידת הצורךמלח ים, רצוי מלח אפור, יותר במידת הצורך2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמחית עגבניות טריות (קליפה, זרעים ופירה 1 קילו עגבניות בשלות במעבד מזון)מחית עגבניות טריות (קליפה, זרעים ופירה 1 קילו עגבניות בשלות במעבד מזון)113פלפל האבנרוחמאה לא מלוחה, מומסת, ועוד לכיסוי אם לא מגישים מידחמאה לא מלוחה, מומסת, ועוד לכיסוי אם לא מגישים מיד