לחם פולנטה חם לעזאזל הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ללחם הזה יש 519 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן למנה. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם קמח, חלב חמאה, חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 45 דקות. נסו עוף משובח לעזאזל, הנאצ'וס הטבעוני הטוב ביותר, ו הביסקוויטים הטבעוניים הארורים הטובים ביותר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
2
חמאה בנדיבות תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'; מניחים בצד. בקערה גדולה מערבבים את הקמח, הפולנטה, הגבינה, הבצל הירוק, הסוכר, אבקת האפייה, האפייה, הסודה והמלח. בקערה אחרת מקציפים יחד את הביצים, חלב החמאה והחמאה המומסת.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשה
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
כוס חזה הודו מבושל מגורר
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
גרוטאות טריות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלי
כמו למשל M&M's
(או או רגיל)
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
מוסיפים את החומרים הנוזלים לחומרים היבשים ומערבבים בעזרת מרית גומי רק עד לקבלת תערובת; אל תערבב יתר על המידה.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
מוסיפים 3/4 כוס פלפלים חריפים ארורים ואז מערבבים פנימה רוטב חם, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
5
מעבירים את הבלילה לתבנית המוכנה ומיישרים אותה בעזרת מרית גומי.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
אופים עד שהלחם מזהיב ויציב למגע, כ-35 דקות. מצננים מעט ואז חותכים לריבועים ומגישים חם. אם לא מגישים מיד, מכסים בחמאה מומסת יותר כדי לשמור על לחות למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריות
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
7
בסיר לא תגובתי מחממים את שמן הזית. כשהשמן חם מוסיפים את הפלפלים, הג ' לפנוס ומלח הים. מבשלים על אש בינונית גבוהה כ-15 דקות או עד שהפלפלים רכים חלקית. מערבבים את התחתית מדי פעם, מכוונים את החום לפי הצורך כדי שלא ישחימו. עדיין יישאר קצת נוזלים בסיר.