לחם פולנטה חם לעזאזל הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ללחם הזה יש 519 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן למנה. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם קמח, חלב חמאה, חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 45 דקות. נסו עוף משובח לעזאזל, הנאצ'וס הטבעוני הטוב ביותר, ו הביסקוויטים הטבעוניים הארורים הטובים ביותר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חמאה בנדיבות תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'; מניחים בצד. בקערה גדולה מערבבים את הקמח, הפולנטה, הגבינה, הבצל הירוק, הסוכר, אבקת האפייה, האפייה, הסודה והמלח. בקערה אחרת מקציפים יחד את הביצים, חלב החמאה והחמאה המומסת.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
הודו מבושל מגורר (או עוף)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים את החומרים הנוזלים לחומרים היבשים ומערבבים בעזרת מרית גומי רק עד לקבלת תערובת; אל תערבב יתר על המידה.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
מוסיפים 3/4 כוס פלפלים חריפים ארורים ואז מערבבים פנימה רוטב חם, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
5
מעבירים את הבלילה לתבנית המוכנה ומיישרים אותה בעזרת מרית גומי.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
דַק-
6
אופים עד שהלחם מזהיב ויציב למגע, כ-35 דקות. מצננים מעט ואז חותכים לריבועים ומגישים חם. אם לא מגישים מיד, מכסים בחמאה מומסת יותר כדי לשמור על לחות למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
בסיר לא תגובתי מחממים את שמן הזית. כשהשמן חם מוסיפים את הפלפלים, הג ' לפנוס ומלח הים. מבשלים על אש בינונית גבוהה כ-15 דקות או עד שהפלפלים רכים חלקית. מערבבים את התחתית מדי פעם, מכוונים את החום לפי הצורך כדי שלא ישחימו. עדיין יישאר קצת נוזלים בסיר.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 כף חלפיניו, פרוס דק
סטייקים של ניו יורק
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מוסיפים את העגבניות, מנמיכים את האש לרתיחה וממשיכים לבשל כ -10 דקות, להפחתת מיץ העגבניות ומסיימים לבשל את הפלפלים.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)