לחם פולנטה חם לעזאזל הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ללחם הזה יש 519 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן למנה. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם קמח, חלב חמאה, חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 45 דקות. נסו עוף משובח לעזאזל, הנאצ'וס הטבעוני הטוב ביותר, ו הביסקוויטים הטבעוניים הארורים הטובים ביותר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
2
חמאה בנדיבות תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'; מניחים בצד. בקערה גדולה מערבבים את הקמח, הפולנטה, הגבינה, הבצל הירוק, הסוכר, אבקת האפייה, האפייה, הסודה והמלח. בקערה אחרת מקציפים יחד את הביצים, חלב החמאה והחמאה המומסת.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
כוס חזה הודו מבושל מגורר
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-o
3
מוסיפים את החומרים הנוזלים לחומרים היבשים ומערבבים בעזרת מרית גומי רק עד לקבלת תערובת; אל תערבב יתר על המידה.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
מוסיפים 3/4 כוס פלפלים חריפים ארורים ואז מערבבים פנימה רוטב חם, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
5
מעבירים את הבלילה לתבנית המוכנה ומיישרים אותה בעזרת מרית גומי.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
אופים עד שהלחם מזהיב ויציב למגע, כ-35 דקות. מצננים מעט ואז חותכים לריבועים ומגישים חם. אם לא מגישים מיד, מכסים בחמאה מומסת יותר כדי לשמור על לחות למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
7
בסיר לא תגובתי מחממים את שמן הזית. כשהשמן חם מוסיפים את הפלפלים, הג ' לפנוס ומלח הים. מבשלים על אש בינונית גבוהה כ-15 דקות או עד שהפלפלים רכים חלקית. מערבבים את התחתית מדי פעם, מכוונים את החום לפי הצורך כדי שלא ישחימו. עדיין יישאר קצת נוזלים בסיר.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס