לחם פופיזיד
לחם פופיזיד הוא אולי הלחם שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 443 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו שקדים טחונים, קמח, שמרים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-15 דקות. נסו לחם פרג לימון, לחם פופיזיד לימון עם חמוציות, ו לחם בננה עם פופי לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מנפים את הקמח, המלח והסוכר בקערה. מערבבים את השמרים ולעשות היטב.
מחממים את החלב והלימון במחבת עם החמאה.
תן לתערובת להתקרר ולאחר מכן לערבב עם מרכיבים יבשים. ללוש את תערובת הבצק עד חלקה אלסטית לכסות בקערה.
תן לעלות במקום חם עד שהוא מכפיל בגודל. בעוד הבצק עולה להתחיל על המילוי. ממיסים חמאה במחבת בגודל בינוני ומוסיפים את כל זרעי הפרג למעט 1 כף.
מוסיפים את הדבש, הצימוקים ואת ההתלהבות. מבשלים על נמוך במשך 5 דקות ולהסיר מהחום, מוסיפים את השקדים ולתת מגניב. שמנת חלמון ביצה וסוכר יחד, ולקפל לתוך תערובת פרג. להתחיל לגלגל את הבצק על משטח מקומח לתוך 12 על ידי 12 אינץ ' מרובע.
מגלגלים בצק לעובי 1/8 אינץ'.
מורחים המילוי שלך בתוך 1 אינץ ' של קצה הבצק.
גלגל את שני הקצוות לכיוון המרכז.
מברשת עם שמן זית לכסות עם ניילון לעטוף ולתת לעלות במשך 1 שעה.
מברשת עם חלב ומפזרים זרעי פרג הנותרים.
אופים בתנור 375 מעלות שחומם מראש במשך 30 דקות או עד חום זהוב.