לחם פוקצ'ה רוזמרין
המתכון רוזמרין פוקצ'ה לחם מוכן בערך 3 שעות וזה בהחלט עצום טבעוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 242 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עלי רוזמרין, קמח לחם, שמן זית כתית מעולה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. נסו כיצד להכין לחם פוקצ'ה & שום רוזמרין פוקצ' ה, לחם פוקצ'ה רוזמרין, ו לחם פוקצ'ה רוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד שמרים ומים חמים בקערה של מערבל לעמוד חשמלי כבד; בואו לעמוד 5 דקות.
מוסיף קמח לחם, 1/4 כוס שמן, ו 1 כף. מלח שולחן לתערובת שמרים. היכו במהירות נמוכה, באמצעות חיבור משוט, 10 שניות או עד מעורבב. הגדל מהירות למדיום. לנצח 45 שניות או עד הבצק הוא חלק.
הוסף 1 כף. רוזמרי. החלף מצורף משוט עם וו בצק; להגביר את המהירות בינונית גבוהה, והכה 4 דקות. (הבצק יהיה דביק.)
להפוך את הבצק על משטח משוריין, ללוש עד חלק וגמיש (כ 1 דקה).
מניחים בקערה משומנת, פונים למעיל. מכסים את הבצק בניילון נצמד, ומניחים לעלייה במקום חם (80 עד 85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד שהוכפלו בתפזורת.
לחץ על הבצק לתוך מחבת ג 'לי רול משומנת היטב 15 - x 10 אינץ', לחיצה על עובי 1/4 אינץ'. מכסים במגבת מטבח, ולתת לעלות במקום חם 1 שעה.
לחץ על ידית כף עץ לבצק כדי לבצע חריצים במרווחים של 1 אינץ'; טפטוף עם 3 כף. שמן.
מפזרים מלח כשר ונשארו 1 כף. רוזמרי.
אופים 14 עד 16 דקות או עד העליון הוא חום בהיר.
הסר מחבת מתלה חוט, מגניב 10 דקות.