לחם פירות ואגוזים
צריך לחם ללא חלב וצמחוני? לחם פירות ואגוזים יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל של 211 קלוריות. מתאים ל-18 מנות. 1 אדם התרשם מתכון זה. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 45 דקות. אם יש לכם אגוזי לוז, גרעיני זרעי חמניות, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. עם כפית ציון 51%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: חטיפי גרנולה של פירות ואגוזים, פרפיטים של פירות טרופיים עם שוט אגוזי וניל, ו לחם פירות, איך להכין לחם פירות או לחמניות פירות.
הוראות
מניחים אגוזי לוז על תבנית עם נייר אפייה.
אופים אגוזים ב 350 במשך 15 דקות, תוך ערבוב פעם אחת. הפוך אגוזים על מגבת.
להפשיל מגבת; לשפשף את עורות. קוצצים אגוזים.
כף קלות קמחים לכוסות מדידה יבשות; מפלס בעזרת סכין.
מערבבים 1 כוס קמח לכל מטרה, מים חמים ושמרים בקערה גדולה, ומערבבים היטב בעזרת מטרפה. לכסות ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה.
מוסיפים לתערובת השמרים את אגוזי הלוז, 1 כוס קמח לכל מטרה, קמח מלא, פירות יבשים, סוכר, 2 כפות שמן, מלח וביצה, ומערבבים עד שנוצר בצק רך (הבצק ירגיש דביק). הופכים את הבצק למשטח מקומח קלות. ללוש בצק עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי (כ -5 דקות); הוסף מספיק קמח שנותר לכל מטרה, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע הידבקות של בצק לידיים. מסדרים ענבים מעל בצק; ללוש בעדינות על משטח מקומח קלות 4 עד 5 פעמים או רק עד שהענבים משולבים בבצק.
מניחים בצק על תבנית עם נייר אפייה מצופה בתרסיס בישול. מעצבים לכיכר עגולה בגודל 8 אינץ'.
מברישים בצק עם 2 כפיות שמן.
מפזרים משטח בצק עם גרעיני חמניות, לוחצים בעדינות גרעינים לבצק. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד להכפלת הגודל. (לחץ שתי אצבעות לבצק. אם הזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)
אופים ב 375 במשך 35 דקות או עד כיכר נשמע חלול כאשר טפח.
מוציאים כיכר מנייר האפייה; מצננים על רשת.