קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות4
סוגי מאכליםלחם
אירועיםחג הפסחא
מגזין

לחם פסחא איטלקי

לחם פסחא איטלקי
לחם הפסחא האיטלקי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל לחם שמגיש 16. מנה אחת מכילה 432 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור פסחא. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מלח ים, unbleached כל המטרה קמח, קליפת תפוז מסוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו לחם פסחא איטלקי, לחם פסחא איטלקי, ו לחם פסחא איטלקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים מים וסוכר בקערה של מיקסר כבד. מערבבים בשמרים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בואו לעמוד עד שמרים מתמוסס, כ -10 דקות. באמצעות מרית גומי, מערבבים בקמח (הבצק יהיה מוצק). מכסים את הקערה בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
תן למתנע לעלות עד נפוח, כ -45 דקות. (בתחילה, המתנע, או ביגה הוא מוצק וקומפקטי, אבל זה מרכך והופך נפוח וספוגי לאחר העלייה.)
1
לצרף וו בצק למיקסר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
הוסף את כל החומרים בשלב 2 כדי starter. לנצח עד מעורבב, גירוד למטה הצדדים של קערה לעתים קרובות, על 5 דקות (הבצק יהיה רך ועבה). לגרד את הבצק מהקרס; להסיר את הקרס. מכסה קערה עם פלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
תן לבצק לעלות בטמפרטורת החדר עד שהוא נפוח ומבעבע למעלה, בערך 1 שעה. הבצק ייראה עבה, מבריק, נפוח מעט.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1
לחבר מחדש קרס בצק נקי.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
2
מוסיפים 5 מרכיבים ראשונים בשלב 3 לבצק; מכים עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
3
מוסיפים קמח. הכה במהירות נמוכה עד חלקה, גירוד קערה וו לעתים קרובות, על 5 דקות (הבצק יהיה מוצק וקומפקטי). לגרד את הבצק מהקרס; להסיר את הקרס. לכסות קערה עם פלסטיק; לתת לבצק לעלות בטמפרטורת החדר עד בהיר יותר במרקם מעט נפוח, על 3 1/2 שעות. הבצק יוכפל בנפח ויהיה קל יותר במרקם אבל פחות מבריק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
לחבר מחדש קרס בצק נקי.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
2
מערבבים מים ושמרים בכוס קטנה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
בואו לעמוד עד שמרים מתמוסס, כ 10 דקות; להוסיף לבצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
מוסיפים 1 1/3 כוסות קמח, חצי חמאה, סוכר, ו 2 חלמונים; לנצח עד הבצק הוא חלק, על 3 דקות. לגרד את הוו בצק וצדדים של קערה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים 2 חלמונים הנותרים, חלב, תמצית וניל, ומלח. הכה במהירות נמוכה עד מעורבב, על 3 דקות. לגרד את הקרס.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
6
מוסיפים 2/3 כוס קמח, נשאר חמאה, קליפת תפוז. מקציפים בצק עד היטב מעורבב, על 5 דקות. לגרד בצק לתוך קערה גדולה מאוד (לפחות 4 ליטר) חמאה. כיסוי עם פלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
תן לבצק לעלות בטמפרטורת החדר עד להכפלה והזחה נשארת כאשר 2 אצבעות נלחצות על 1/4 אינץ ' לתוך בצק, 8 עד 10 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1
מפזרים 1/2 כוס קמח על משטח העבודה. לגרד את הבצק החוצה על משטח עבודה משוריין (הבצק יהיה רך ודביק). בעדינות לזרוק בצק בקמח עד קל להתמודד.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
2
מברשת משם עודף קמח. מחלקים את הבצק ל-3 חלקים שווים. חלק 1 חתיכה במחצית; לעצב כל חצי לתוך יומן 10 אינץ ' ארוך. מסדרים 1 לוג לרוחב בכל תבנית אפיית נייר, מתעקל מסתיים כדי להתאים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
3
מגלגלים כל פיסת בצק שנותרה לתוך יומן באורך 11 אינץ', מעט מחודדים בקצוות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
מניחים 1 יומן על פני בצק בכל עובש. (אם באמצעות 2 מחבתות springform, לחלק את הבצק לשניים; מניחים חצי בכל מחבת מוכנה). תבניות כיסוי (או מחבתות) עם פלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
5
תנו לעמוד בטמפרטורת החדר עד שהבצק עולה לראש כל עובש וחריץ נשאר כאשר 2 אצבעות נלחצות על 1/4 אינץ ' לבצק, על 3 1/4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1
מתלה עמדה בשליש התחתון של התנור מחממים ל 375°f. טוחנים סוכר דק ושקדים שלמים במעבד.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מוסיפים חלבונים ביצה תמצית שקדים; תערובת 10 שניות. לקלף פלסטיק את הבצק בתבניות. כפית חצי של זיגוג שקדים מעל כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
3
מפזרים כל אחד עם שקדים פרוסים. לנפות אבקת סוכר מעל. שקופית תבנית אפייה ללא מסגרת תחת תבניות; שקופיות תבניות ישירות על מתלה תנור.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
שקדים פרוסיםשקדים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
אופים לחמים עד חום על שיפוד עץ העליון ודק מוכנס למרכז יוצא נקי, כ 45 דקות. לחמים מגניבים לגמרי על המדף. (ניתן לעשות קדימה. לעטוף; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר עד 2 ימים או להקפיא עד 1 שבוע.)
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
5
* קליפת תפוז מסוכרת ניתן למצוא בכמה חנויות מזון מיוחדות. תבניות אפיית נייר בצורת יונה ניתן למצוא בטבלה Sur La (800-243-085
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מסוכרתקליפת תפוז מסוכרת
6
וכמה חנויות כלי בישול אחרות, או שאתה יכול להזמין את התבניות, יחד עם קליפה תפוזים מסוכרים באיכות טובה, מ Emporio Rulli (888-887-8554).
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מסוכרתקליפת תפוז מסוכרת

מרכיבים