לחם פסחא איטלקי
לחם הפסחא האיטלקי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל לחם שמגיש 16. מנה אחת מכילה 432 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור פסחא. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מלח ים, unbleached כל המטרה קמח, קליפת תפוז מסוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו לחם פסחא איטלקי, לחם פסחא איטלקי, ו לחם פסחא איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מים וסוכר בקערה של מיקסר כבד. מערבבים בשמרים.
בואו לעמוד עד שמרים מתמוסס, כ -10 דקות. באמצעות מרית גומי, מערבבים בקמח (הבצק יהיה מוצק). מכסים את הקערה בניילון נצמד.
תן למתנע לעלות עד נפוח, כ -45 דקות. (בתחילה, המתנע, או ביגה הוא מוצק וקומפקטי, אבל זה מרכך והופך נפוח וספוגי לאחר העלייה.)
הוסף את כל החומרים בשלב 2 כדי starter. לנצח עד מעורבב, גירוד למטה הצדדים של קערה לעתים קרובות, על 5 דקות (הבצק יהיה רך ועבה). לגרד את הבצק מהקרס; להסיר את הקרס. מכסה קערה עם פלסטיק.
תן לבצק לעלות בטמפרטורת החדר עד שהוא נפוח ומבעבע למעלה, בערך 1 שעה. הבצק ייראה עבה, מבריק, נפוח מעט.
מוסיפים 5 מרכיבים ראשונים בשלב 3 לבצק; מכים עד מעורבב.
מוסיפים קמח. הכה במהירות נמוכה עד חלקה, גירוד קערה וו לעתים קרובות, על 5 דקות (הבצק יהיה מוצק וקומפקטי). לגרד את הבצק מהקרס; להסיר את הקרס. לכסות קערה עם פלסטיק; לתת לבצק לעלות בטמפרטורת החדר עד בהיר יותר במרקם מעט נפוח, על 3 1/2 שעות. הבצק יוכפל בנפח ויהיה קל יותר במרקם אבל פחות מבריק.
מערבבים מים ושמרים בכוס קטנה.
בואו לעמוד עד שמרים מתמוסס, כ 10 דקות; להוסיף לבצק.
מוסיפים 1 1/3 כוסות קמח, חצי חמאה, סוכר, ו 2 חלמונים; לנצח עד הבצק הוא חלק, על 3 דקות. לגרד את הוו בצק וצדדים של קערה.
מוסיפים 2 חלמונים הנותרים, חלב, תמצית וניל, ומלח. הכה במהירות נמוכה עד מעורבב, על 3 דקות. לגרד את הקרס.
מוסיפים 2/3 כוס קמח, נשאר חמאה, קליפת תפוז. מקציפים בצק עד היטב מעורבב, על 5 דקות. לגרד בצק לתוך קערה גדולה מאוד (לפחות 4 ליטר) חמאה. כיסוי עם פלסטיק.
תן לבצק לעלות בטמפרטורת החדר עד להכפלה והזחה נשארת כאשר 2 אצבעות נלחצות על 1/4 אינץ ' לתוך בצק, 8 עד 10 שעות.
מפזרים 1/2 כוס קמח על משטח העבודה. לגרד את הבצק החוצה על משטח עבודה משוריין (הבצק יהיה רך ודביק). בעדינות לזרוק בצק בקמח עד קל להתמודד.
מברשת משם עודף קמח. מחלקים את הבצק ל-3 חלקים שווים. חלק 1 חתיכה במחצית; לעצב כל חצי לתוך יומן 10 אינץ ' ארוך. מסדרים 1 לוג לרוחב בכל תבנית אפיית נייר, מתעקל מסתיים כדי להתאים.
מגלגלים כל פיסת בצק שנותרה לתוך יומן באורך 11 אינץ', מעט מחודדים בקצוות.
מניחים 1 יומן על פני בצק בכל עובש. (אם באמצעות 2 מחבתות springform, לחלק את הבצק לשניים; מניחים חצי בכל מחבת מוכנה). תבניות כיסוי (או מחבתות) עם פלסטיק.
תנו לעמוד בטמפרטורת החדר עד שהבצק עולה לראש כל עובש וחריץ נשאר כאשר 2 אצבעות נלחצות על 1/4 אינץ ' לבצק, על 3 1/4 שעות.
מתלה עמדה בשליש התחתון של התנור מחממים ל 375°f. טוחנים סוכר דק ושקדים שלמים במעבד.
מוסיפים חלבונים ביצה תמצית שקדים; תערובת 10 שניות. לקלף פלסטיק את הבצק בתבניות. כפית חצי של זיגוג שקדים מעל כל אחד.
מפזרים כל אחד עם שקדים פרוסים. לנפות אבקת סוכר מעל. שקופית תבנית אפייה ללא מסגרת תחת תבניות; שקופיות תבניות ישירות על מתלה תנור.
אופים לחמים עד חום על שיפוד עץ העליון ודק מוכנס למרכז יוצא נקי, כ 45 דקות. לחמים מגניבים לגמרי על המדף. (ניתן לעשות קדימה. לעטוף; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר עד 2 ימים או להקפיא עד 1 שבוע.)
* קליפת תפוז מסוכרת ניתן למצוא בכמה חנויות מזון מיוחדות. תבניות אפיית נייר בצורת יונה ניתן למצוא בטבלה Sur La (800-243-085
וכמה חנויות כלי בישול אחרות, או שאתה יכול להזמין את התבניות, יחד עם קליפה תפוזים מסוכרים באיכות טובה, מ Emporio Rulli (888-887-8554).