לחם פרג III
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם זרעי פרג, אבקת אפייה, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 29%. מתכונים דומים: Chewy שקדים פרג זרעי גרנולה ברים (פרג לימון וריאציה זרע מדי), לחם פרג לימון רזה (לחם לולאה פירות), ו פרג לחם ביצה.
הוראות
מערבבים יחד את הקמח, 2 1/4 כוסות סוכר לבן, אבקת אפייה, מלח, חלב, 1 1/2 כפיות וניל וביצים.
מערבבים בשמן צמחי, זרעי פרג, 1 1/2 כפיות חמאה טעם ו 1 1/2 כפיות טעמי שקדים. הכה עם מיקסר חשמלי במשך 1 עד 2 דקות.
מעט גריז 2 מחבתות כיכר או 6 מחבתות כיכר קטנות.
אופים 45-60 דקות ב 350 מעלות F (175 מעלות C). מגניב במשך 3 דקות העליון עם זיגוג כתום.
מערבבים יחד 1/4 כוס מיץ תפוזים, 3/4 כוס סוכר, 1/2 כפית וניל, 1/2 כפית חמאה טעם ו 1/2 כפית טעם שקדים.