זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 21% , וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו צמת ארוחת בוקר מלחם לימון , צמת לחם פטל וצמת לחם חג .
הוראות
1
בקערה גדולה, ממיסים שמרים במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
מורחים את המילוי באמצע שליש המלבן. בכל צד ארוך, חתוך רצועות ברוחב 1 אינץ', 3 אינץ'. לתוך המרכז. החל מקצה אחד, קפלו רצועות מתחלפות בזווית על פני המילוי. קצה חותם. מכסים ומניחים לתפיחה של 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
9
אופים ב-375 מעלות למשך 25-30 דקות או עד להזהבה. מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
שלבו סוכר קונדיטורים, וניל וחלב מספיק כדי להשיג עקביות מטפטפת; לטפטף על לחם חם.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוב
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי