לחם צרפתי ממולא משמש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל טוסט צרפתי ממולא משמש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 194 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שימורי משמש, קליפת לימון, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו לחם צרפתי ממולא משמש, לחם צרפתי ממולא משמש, ו טוסט צרפתי ממולא משמש (מתכונים דומים).
הוראות
תרסיס מחבת 13x9 אינץ ' עם ספריי בישול.
חותכים לרוחב לחם לפרוסות 12 1 אינץ'.
חותכים חריץ אופקי בצד של כל פרוסת לחם, חיתוך ל-אבל לא דרך-הקצה השני.
בקערה בינונית, מקציפים גבינת שמנת, שימורים וקליפת לימון עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית על 1 דקה או עד מעורב היטב.
מורחים על 2 כפיות של תערובת גבינת שמנת בתוך חריץ בכל פרוסת לחם.
מניחים פרוסות לחם ממולא במחבת.
בקערה בינונית, להכות ביצים, חצי וחצי, סוכר מגורען, וניל, מלח ואגוז מוסקט עם מזלג או חוט להקציף עד מעורב היטב.
יוצקים תערובת ביצים על פרוסות לחם במחבת, והופכים את הפרוסות בזהירות למעיל. מכסים ומקררים לפחות 30 דקות אבל לא יותר מ -24 שעות.
תנור חום עד 425 ° F. לחשוף לחם צרפתי טפטוף עם חמאה מומסת.
אופים 20 עד 25 דקות או עד חום זהוב.
מפזרים אבקת סוכר אם תרצה.