קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות1
מגזין

לחם צרפתי משמש

לחם צרפתי משמש
פרנץ ' טוסט משמש הוא ארוחת בוקר המגישה 4. מנה אחת מכילה 501 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 38 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לכם חמאה, פודינג וניל מוכן, רוטב קרמל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו לחם צרפתי משמש עם זיגוג משמש, לחם צרפתי ממולא משמש, ו טוסט צרפתי ממולא משמש.

הוראות

1
ממיסים 1 כפות חמאה במחבת בגודל בינוני. שים את משמשים, לחתוך בצד למטה, ומטגנים בעדינות במשך 2-3 דקות. הפוך ומבשלים 1 דקות יותר עד מוזהב קלות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיף את הקרמל למחבת ולהמיס עד חצוף אם שלה עדיין עבה מדי כדי לצפות את הפרי, להוסיף התזה של מים. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מערבבים את פודינג עם 4 כפות מים כדי לשחרר, ואז לטבול את פרוסות הלחם, פונה מעיל ביסודיות. ממיסים חצי מהחמאה הנותרת במחבת גדולה שאינה דביקה. בעדינות לנער את כל תערובת עודף פודינג ממחצית פרוסות הלחם ומטגנים בחמאה במשך 2 דקות בכל צד עד הזהב. חזור עם חמאה ולחם שנותרו, ולאחר מכן לשרת חם עם משמשים קרמל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'