לחם צרפתי רזה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל לחם צרפתי רזה. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 67 קלוריות. מתכון נטול לקטוז וצמחוני זה מגיש 20 . אם יש לכם מים חמים מאוד, קמח לחם, קמח לחם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם דיז'ון ויניגרט, מכונת לחם צרפתית קטנה ובריאה במיוחד (Abm), ו Lean-O Cioppino.
הוראות
מערבבים 1 1/2 כוסות קמח, סוכר, מלח ושמרים. בהדרגה מוסיפים מים לתערובת הקמח, מכים במהירות נמוכה של מערבל חשמלי. הכה 2 דקות נוספות במהירות בינונית. מערבבים מספיק של קמח 1 1/4 כוסות הנותרים כדי להפוך את הבצק רך.
מפזרים 1 כף קמח על פני השטח עבודה. הפוך את הבצק; ללוש עד חלק וגמיש (כ 8 עד 10 דקות).
מניחים בקערה מצופה ספריי בישול, פונה העליון המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בתפזורת.
מפזרים הנותרים 1 כף קמח על פני השטח עבודה. אגרוף בצק למטה; להפוך על משטח משוריין, ללוש 4 או 5 פעמים. מחלקים בצק לשניים.
רול 1 חלק של בצק לתוך מלבן 15-x 7 אינץ'.
מגלגלים את הבצק, החל בצד ארוך, לוחצים בחוזקה כדי לחסל כיסי אוויר; צובטים תפר ומסתיים לאטום. חזור עם הבצק שנותר.
מקום כיכרות, צד התפר למטה, ב 2 מחבתות באגט צרפתי מצופה ספריי בישול. לכסות ולתת לעלות במקום חם, ללא טיוטות, 30 דקות או עד הוכפל בתפזורת. הפוך 1/4 אינץ ' חריצים עמוקים באלכסון על פני כיכרות.
מניחים מחבת רדודה המכילה 1 אינץ ' של מים על המתלה התחתון של התנור; מניחים מחבתות באגט על המדף העליון.
אופים ב 400 במשך 20 דקות או עד כיכרות זהב.