והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 547 קלוריות. אם 61 סנט למנה נופל בתקציב שלך, לחם קוף לילה יכול להיות מצוין צמחוני מתכון לנסות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חמאה, רוזמרין טחון, רוזמרין טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 11 שעות ו-50 דקות. מתכונים דומים: לחם קוף צ'יפס תפוחים לילה, לחם הקוף Grands / לחם קוף קל {מושלם לבקרי חג!}, ו לחם קוף קרמל (AKA לחם בועה).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור הבצק: בקערה של מערבל דוכן עם מצורף whisk, לטאטא את חלמוני הביצה, ביצה שלמה, סוכר, חמאה וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאה
חלמון ביצה
ביצה
חמאה
בצק
סוכר
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
מקציף
קערה
3
מוסיפים כ 2 כוסות של הקמח יחד עם שמרים ומלח; לטאטא עד לחה ושילוב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
שמרים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
4
הסר את הקובץ המצורף whisk ולהחליף עם וו בצק.
מרכיבים שתצטרך
בצק
ציוד שתשתמש בו
מקציף
5
הוסף את כל אבל 3/4 כוס של הקמח הנותר ללוש במהירות נמוכה במשך 5 דקות. בדוק את עקביות הבצק ולהוסיף יותר קמח במידת הצורך; הבצק צריך להרגיש רך ולח אבל לא דביק. ללוש במהירות נמוכה 5 דקות יותר או עד הבצק מנקה את הצדדים של הקערה. להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה מקומח קלות; ללוש ביד על 30 שניות. מעט שמן קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
מעבירים את הבצק לקערה, משמנים קלות את החלק העליון של הבצק, מכסים ומניחים להכפיל את הנפח, 2 עד 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
בסיר קטן על חום בינוני, לשלב את 8 אונקיות של חמאה ללא מלח, סוכר חום, רוזמרין, וצימוקים. מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהחמאה נמסה והסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
סוכר חום
רוזמרין
צימוקים
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
8
יוצקים חצי ציפוי לתוך החלק התחתון של 2 מחבתות bundt ולהניח בצד. מכסים ומאחסנים את החצי השני של הציפוי במקרר עד למחרת בבוקר.
9
מניחים את החמאה והרוזמרין המומסים לציפוי בקערה רדודה בינונית ומערבבים לשלב. לאחר שהבצק עלה, להתברר על משטח מקומח קלות. מנה את הבצק לחתיכות 1-אונקיה; לגלגל כל חתיכה לכדור. (אתה צריך כ 36 כדורים.)
מרכיבים שתצטרך
רוזמרין
חמאה
בצק
גלול
ציוד שתשתמש בו
קערה
10
מגלגלים את הכדורים בחמאה ורוזמרין מומסים.
מרכיבים שתצטרך
רוזמרין
חמאה
גלול
11
לחלק את הכדורים באופן שווה בין 2 מחבתות bundt. מכסים בניילון נצמד ומניחים במקרר למשך הלילה או עד 16 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
12
מוציאים את הלחם מהמקרר ומניחים בתנור כבוי. מלאו את המחבת הרדודה 2/3-מלאה במים רותחים ונמצאת על המדף מתחת ללחם. סגרו את התנור והניחו ללחם לעלות עד למראה מעט נפוח, 20 עד 30 דקות. ברגע שהלחם עלה, הסירו אותו ואת מחבת המים הרדודה מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
לחם
מים
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
13
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
14
לאחר שהתנור מוכן, מניחים את הלחם על המדף האמצעי ואופים עד שזהוב מעט למעלה, כ -25 עד 30 דקות,או עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל -190 מעלות f על מדחום מיידי.
מרכיבים שתצטרך
לחם
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
תנור
15
מניחים את הציפוי שנותר בסיר קטן ולהגדיר על חום בינוני. מחממים עד התערובת היא pourable, כ 5 דקות. חמש עשרה דקות לאפייה, יוצקים את התוספת הנותרת על הלחם, ומסיימים לבשל. מגניב על מתלה חוט במשך 5 דקות, ואז להתהפך על מגש או קרש חיתוך.