קושימומחה
מוכן ב11 שעות, 50 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

לחם קופים ללילה

לחם קופים ללילה
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים צמחוניים לקטו אובו לקופסת המתכונים שלך, לחם קופים ללילה עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מנה אחת מכילה 618 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -29 גרם שומן . תמורת 60 סנט למנה תקבלו קינוח שמגיש 12. 26 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לך סוכר, ביצה, שמרים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 11 שעות ו-50 דקות . עם ציון ספונקולרי של 37% , המנה הזו לא כל כך אדירה. מתכונים דומים: Buttery Pull Apart Monkey Bread , Banana's Foster Pull Apart Bread , ומיני לחם קופים עשבוני שום .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
לבצק: בקערת מיקסר עם מצרף הקצף, טורפים את החלמונים, הביצה השלמה, הסוכר, החמאה והחמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
זנים של פטריותזנים של פטריות
עצות מאפה-#5 עגול ו#352 עלהעצות מאפה-#5 עגול ו#352 עלה
פירורי עוגיות אוראו מופחתות שומןפירורי עוגיות אוראו מופחתות שומן
2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות
1 בקבוק (1 אונקיה) צבע מאכל אדום, אופציונלי1 בקבוק (1 אונקיה) צבע מאכל אדום, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
חבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסיםחבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסים
מגבת נייר בעלת מרקםמגבת נייר בעלת מרקם
3
מוסיפים כ-2 כוסות מהקמח יחד עם השמרים והמלח; להקציף עד להרטבה ואיחוד.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה באיכות טובה, קרועה לחתיכותמוצרלה באיכות טובה, קרועה לחתיכות
בצל צהוב, פרוס לחצאי ירחיםבצל צהוב, פרוס לחצאי ירחים
12 מצילי חיים לבנים12 מצילי חיים לבנים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסיםחבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסים
4
מסירים את חיבור המקצף ומחליפים בוו בצק.
מרכיבים שתצטרך
2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסיםחבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסים
5
מוסיפים את כל פרט ל-3/4 כוס מהקמח שנותר ולשים במהירות נמוכה במשך 5 דקות. בדקו את עקביות הבצק והוסיפו עוד קמח במידת הצורך; הבצק צריך להרגיש רך ולח אך לא דביק. ללוש במהירות נמוכה עוד 5 דקות או עד שהבצק מתנקה מדפנות הקערה. הופכים את הבצק על משטח עבודה מקומח קלות; ללוש ביד כ-30 שניות. משמנים קלות קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות
מוצרלה באיכות טובה, קרועה לחתיכותמוצרלה באיכות טובה, קרועה לחתיכות
מגבת נייר בעלת מרקםמגבת נייר בעלת מרקם
ציוד שתשתמש בו
מגבת נייר בעלת מרקםמגבת נייר בעלת מרקם
6
מעבירים את הבצק לקערה, משמנים קלות את החלק העליון של הבצק, מכסים ומניחים להכפיל את נפחו, 2 עד 2 וחצי שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות
מגבת נייר בעלת מרקםמגבת נייר בעלת מרקם
ציוד שתשתמש בו
מגבת נייר בעלת מרקםמגבת נייר בעלת מרקם
7
בסיר קטן על אש בינונית, מערבבים את 8 אונקיות החמאה ללא מלח, סוכר חום, רוזמרין וצימוקים. מבשלים תוך כדי ערבוב מדי פעם עד שהחמאה נמסה והסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
פירורי עוגיות אוראו מופחתות שומןפירורי עוגיות אוראו מופחתות שומן
כל שמיר טרי טחון, מרווה וכוסברהכל שמיר טרי טחון, מרווה וכוסברה
צווארי עוףצווארי עוף
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1 בקבוק (1 אונקיה) צבע מאכל אדום, אופציונלי1 בקבוק (1 אונקיה) צבע מאכל אדום, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
יסודות Stonemill קינמון טחוןיסודות Stonemill קינמון טחון
8
יוצקים מחצית מהציפוי לתחתית 2 תבניות צרור ומניחים בצד. מכסים ומאחסנים את החצי השני של הציפוי במקרר עד למחרת בבוקר.
9
מניחים את החמאה המומסת והרוזמרין לציפוי בקערה בינונית רדודה ומערבבים לאיחוד. לאחר שהבצק תפח, הופכים על משטח מקומח קלות. חלקו את הבצק לחתיכות של 1 אונקיה; מגלגלים כל חלק לכדור. (צריך להיות לך כ-36 כדורים.)
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
פירורי עוגיות אוראו מופחתות שומןפירורי עוגיות אוראו מופחתות שומן
2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות
1 כף רמה מלח ים דק1 כף רמה מלח ים דק
ציוד שתשתמש בו
מגבת נייר בעלת מרקםמגבת נייר בעלת מרקם
10
מגלגלים את הכדורים בחמאה המומסת והרוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
פירורי עוגיות אוראו מופחתות שומןפירורי עוגיות אוראו מופחתות שומן
1 כף רמה מלח ים דק1 כף רמה מלח ים דק
11
מחלקים את הכדורים באופן שווה בין 2 תבניות הצרור. מכסים בניילון נצמד ומניחים במקרר למשך הלילה או עד 16 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מגוון תוספותמגוון תוספות
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
12
מוציאים את הלחם מהמקרר ומכניסים לתנור כבוי. ממלאים תבנית רדודה ב-2/3 מים רותחים ומניחים על הרשת מתחת ללחם. סוגרים את התנור ונותנים ללחם לתפוח למראה מעט תפוח, 20 עד 30 דקות. לאחר שהלחם תפח, מוציאים אותו ואת תבנית המים הרדודה מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס ועוד 3 כפות מים (70 עד 80 מעלות)1 כוס ועוד 3 כפות מים (70 עד 80 מעלות)
1-1/4 כוס מים קרים1-1/4 כוס מים קרים
ציוד שתשתמש בו
1 קרטון (8 אונקיות) גבינת מסקרפונה1 קרטון (8 אונקיות) גבינת מסקרפונה
ל-5 עגבניות בינוניות, קצוצות גסל-5 עגבניות בינוניות, קצוצות גס
13
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1 קרטון (8 אונקיות) גבינת מסקרפונה1 קרטון (8 אונקיות) גבינת מסקרפונה
14
לאחר שהתנור מוכן, מניחים את הלחם על הרשת האמצעית ואופים עד להזהבה קלה מלמעלה, כ-25 עד 30 דקות, או עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל-190 מעלות F במדחום לקריאה מיידית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס ועוד 3 כפות מים (70 עד 80 מעלות)1 כוס ועוד 3 כפות מים (70 עד 80 מעלות)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1 קרטון (8 אונקיות) גבינת מסקרפונה1 קרטון (8 אונקיות) גבינת מסקרפונה
15
מניחים את יתרת התוספת בסיר קטן ומניחים על אש בינונית. מחממים עד שהתערובת ניתנת לזיגה, כ-5 דקות. רבע שעה לתוך האפייה, יוצקים את יתרת התוספת על הלחם ומסיימים את הבישול. מצננים על רשת במשך 5 דקות, ואז הופכים על מגש או קרש חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס ועוד 3 כפות מים (70 עד 80 מעלות)1 כוס ועוד 3 כפות מים (70 עד 80 מעלות)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
פרי למריחה של פטל שחור ללא גרעיניםפרי למריחה של פטל שחור ללא גרעינים
יסודות Stonemill קינמון טחוןיסודות Stonemill קינמון טחון
16
מגישים מיד.