אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים צמחוניים לקטו אובו לקופסת המתכונים שלך, לחם קופים ללילה עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מנה אחת מכילה 618 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -29 גרם שומן . תמורת 60 סנט למנה תקבלו קינוח שמגיש 12. 26 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לך סוכר, ביצה, שמרים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 11 שעות ו-50 דקות . עם ציון ספונקולרי של 37% , המנה הזו לא כל כך אדירה. מתכונים דומים: Buttery Pull Apart Monkey Bread , Banana's Foster Pull Apart Bread , ומיני לחם קופים עשבוני שום .
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
לבצק: בקערת מיקסר עם מצרף הקצף, טורפים את החלמונים, הביצה השלמה, הסוכר, החמאה והחמאה.
חבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסים
5
מוסיפים את כל פרט ל-3/4 כוס מהקמח שנותר ולשים במהירות נמוכה במשך 5 דקות. בדקו את עקביות הבצק והוסיפו עוד קמח במידת הצורך; הבצק צריך להרגיש רך ולח אך לא דביק. ללוש במהירות נמוכה עוד 5 דקות או עד שהבצק מתנקה מדפנות הקערה. הופכים את הבצק על משטח עבודה מקומח קלות; ללוש ביד כ-30 שניות. משמנים קלות קערה גדולה.
בסיר קטן על אש בינונית, מערבבים את 8 אונקיות החמאה ללא מלח, סוכר חום, רוזמרין וצימוקים. מבשלים תוך כדי ערבוב מדי פעם עד שהחמאה נמסה והסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
פירורי עוגיות אוראו מופחתות שומן
כל שמיר טרי טחון, מרווה וכוסברה
צווארי עוף
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1 בקבוק (1 אונקיה) צבע מאכל אדום, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
יסודות Stonemill קינמון טחון
8
יוצקים מחצית מהציפוי לתחתית 2 תבניות צרור ומניחים בצד. מכסים ומאחסנים את החצי השני של הציפוי במקרר עד למחרת בבוקר.
9
מניחים את החמאה המומסת והרוזמרין לציפוי בקערה בינונית רדודה ומערבבים לאיחוד. לאחר שהבצק תפח, הופכים על משטח מקומח קלות. חלקו את הבצק לחתיכות של 1 אונקיה; מגלגלים כל חלק לכדור. (צריך להיות לך כ-36 כדורים.)
מחלקים את הכדורים באופן שווה בין 2 תבניות הצרור. מכסים בניילון נצמד ומניחים במקרר למשך הלילה או עד 16 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מגוון תוספות
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
12
מוציאים את הלחם מהמקרר ומכניסים לתנור כבוי. ממלאים תבנית רדודה ב-2/3 מים רותחים ומניחים על הרשת מתחת ללחם. סוגרים את התנור ונותנים ללחם לתפוח למראה מעט תפוח, 20 עד 30 דקות. לאחר שהלחם תפח, מוציאים אותו ואת תבנית המים הרדודה מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס ועוד 3 כפות מים (70 עד 80 מעלות)
1-1/4 כוס מים קרים
ציוד שתשתמש בו
1 קרטון (8 אונקיות) גבינת מסקרפונה
ל-5 עגבניות בינוניות, קצוצות גס
13
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1 קרטון (8 אונקיות) גבינת מסקרפונה
14
לאחר שהתנור מוכן, מניחים את הלחם על הרשת האמצעית ואופים עד להזהבה קלה מלמעלה, כ-25 עד 30 דקות, או עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל-190 מעלות F במדחום לקריאה מיידית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס ועוד 3 כפות מים (70 עד 80 מעלות)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
1 קרטון (8 אונקיות) גבינת מסקרפונה
15
מניחים את יתרת התוספת בסיר קטן ומניחים על אש בינונית. מחממים עד שהתערובת ניתנת לזיגה, כ-5 דקות. רבע שעה לתוך האפייה, יוצקים את יתרת התוספת על הלחם ומסיימים את הבישול. מצננים על רשת במשך 5 דקות, ואז הופכים על מגש או קרש חיתוך.