קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 15 דק.
מנות16
ציון בריאות4
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם קינמון-צימוקים מחיטה מלאה

לחם קינמון-צימוקים מחיטה מלאה
לחם קינמון-צימוקים מחיטה מלאה עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה של לקטו אובו יש 187 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 16. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מתכון זה מן המזוןרשת דורשת קמח לחם, קמח, דבש וביצה. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -15 דקות. עם כפית ציון 33%, המנה הזו לא כל כך יוצאת דופן. מתכונים דומים: לחם חיטה קינמון-צימוקים-אגוז, בייגל מחיטה מלאה קינמון-צימוקים, ו 100% לחמניות צימוקים קינמון מחיטה מלאה.

הוראות

1
מכינים את הבצק.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2
מדוד 1 1/4 כוסות מים חמים מאוד ובדוק את הטמפרטורה; זה צריך להיות 120 מעלות פרנהייט עד 130 מעלות פרנהייט.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3
שלב את שני הקמחים, החלב היבש, הביצה, שמן הקנולה, הדבש, המלח, השמרים והמים החמים בקערה של מערבל מעמד המצויד בוו הבצק.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
אבקת חלבאבקת חלב
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מערבבים 3 דקות בהגדרה הנמוכה ביותר, ואז מגדילים להגדרה הגבוהה הבאה ומערבבים 5 דקות נוספות. הבצק צריך להיות רך ודביק.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5
תן לזה לעלות.
6
מעבירים את הבצק לקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול. מכסים היטב בניילון נצמד ומניחים לתפוח בטמפרטורת החדר עד שהבצק כמעט הוכפל בגודלו, בערך 1 שעה, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
משרים את הצימוקים.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
8
צימוקים יבשים ישדדו לחות מהלחם, לכן יש להשרות אותם תחילה במים רותחים עד שהם שמנמנים, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
9
מסננים ומייבשים.
10
מקפלים את הבצק.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
11
מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח. דמיינו אותו כריבוע רופף. הרם צד אחד של הבצק וקפל כשליש ממנו לרוחב; לחץ כלפי מטה על הבצק באצבעות פרושות כדי להסיר בועות אוויר. חוזרים על הפעולה עם 3 דפנות הבצק הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
12
מוסיפים את המילוי.
13
ערפל שתי מחבתות כיכר בגודל 9 על 5 אינץ ' עם תרסיס בישול. מחלקים את הבצק לשניים; מרדדים כל מחצית לריבוע בגודל 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
14
מברישים כל ריבוע בשמן קנולה ואז מפזרים את הקינמון (הוא עשיר בנוגדי חמצון!), סוכר חום וצימוקים.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
נייר אורזנייר אורז
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
15
טופס כיכרות.
16
מגלגלים כל ריבוע בצק לגליל הדוק; מניחים בצד התפר כלפי מטה בתבניות המוכנות. מכסים היטב בניילון נצמד ומניחים לתפוח בטמפרטורת החדר עד שהבצק ממלא את התבניות ומעיין בחזרה כשנוגעים בו, בערך 1 שעה, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
17
אופים את הלחם.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
18
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
19
מברישים את הכיכרות בשמן קנולה ואופים עד להזהבה, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
20
מוציאים מהמחבתות ומעבירים למתלה להתקררות מלאה.
21
צילום: דוד לנד