קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 15 דק.
מנות16
ציון בריאות4
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם קינמון-צימוקים מחיטה מלאה

לחם קינמון-צימוקים מחיטה מלאה
לחם קינמון-צימוקים מחיטה מלאה עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה של לקטו אובו יש 187 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 16. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מתכון זה מן המזוןרשת דורשת קמח לחם, קמח, דבש וביצה. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -15 דקות. עם כפית ציון 33%, המנה הזו לא כל כך יוצאת דופן. מתכונים דומים: לחם חיטה קינמון-צימוקים-אגוז, בייגל מחיטה מלאה קינמון-צימוקים, ו 100% לחמניות צימוקים קינמון מחיטה מלאה.

הוראות

1
מכינים את הבצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
2
מדוד 1 1/4 כוסות מים חמים מאוד ובדוק את הטמפרטורה; זה צריך להיות 120 מעלות פרנהייט עד 130 מעלות פרנהייט.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
3
שלב את שני הקמחים, החלב היבש, הביצה, שמן הקנולה, הדבש, המלח, השמרים והמים החמים בקערה של מערבל מעמד המצויד בוו הבצק.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
אבקת חלבאבקת חלב
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מערבבים 3 דקות בהגדרה הנמוכה ביותר, ואז מגדילים להגדרה הגבוהה הבאה ומערבבים 5 דקות נוספות. הבצק צריך להיות רך ודביק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
5
תן לזה לעלות.
6
מעבירים את הבצק לקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול. מכסים היטב בניילון נצמד ומניחים לתפוח בטמפרטורת החדר עד שהבצק כמעט הוכפל בגודלו, בערך 1 שעה, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
משרים את הצימוקים.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
8
צימוקים יבשים ישדדו לחות מהלחם, לכן יש להשרות אותם תחילה במים רותחים עד שהם שמנמנים, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
9
מסננים ומייבשים.
10
מקפלים את הבצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
11
מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח. דמיינו אותו כריבוע רופף. הרם צד אחד של הבצק וקפל כשליש ממנו לרוחב; לחץ כלפי מטה על הבצק באצבעות פרושות כדי להסיר בועות אוויר. חוזרים על הפעולה עם 3 דפנות הבצק הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
12
מוסיפים את המילוי.
13
ערפל שתי מחבתות כיכר בגודל 9 על 5 אינץ ' עם תרסיס בישול. מחלקים את הבצק לשניים; מרדדים כל מחצית לריבוע בגודל 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
14
מברישים כל ריבוע בשמן קנולה ואז מפזרים את הקינמון (הוא עשיר בנוגדי חמצון!), סוכר חום וצימוקים.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
15
טופס כיכרות.
16
מגלגלים כל ריבוע בצק לגליל הדוק; מניחים בצד התפר כלפי מטה בתבניות המוכנות. מכסים היטב בניילון נצמד ומניחים לתפוח בטמפרטורת החדר עד שהבצק ממלא את התבניות ומעיין בחזרה כשנוגעים בו, בערך 1 שעה, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
17
אופים את הלחם.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
18
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
19
מברישים את הכיכרות בשמן קנולה ואופים עד להזהבה, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
20
מוציאים מהמחבתות ומעבירים למתלה להתקררות מלאה.
21
צילום: דוד לנד