לחם קינמון-צימוקים מחיטה מלאה
לחם קינמון-צימוקים מחיטה מלאה עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה של לקטו אובו יש 187 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 16. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מתכון זה מן המזוןרשת דורשת קמח לחם, קמח, דבש וביצה. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -15 דקות. עם כפית ציון 33%, המנה הזו לא כל כך יוצאת דופן. מתכונים דומים: לחם חיטה קינמון-צימוקים-אגוז, בייגל מחיטה מלאה קינמון-צימוקים, ו 100% לחמניות צימוקים קינמון מחיטה מלאה.
הוראות
מדוד 1 1/4 כוסות מים חמים מאוד ובדוק את הטמפרטורה; זה צריך להיות 120 מעלות פרנהייט עד 130 מעלות פרנהייט.
שלב את שני הקמחים, החלב היבש, הביצה, שמן הקנולה, הדבש, המלח, השמרים והמים החמים בקערה של מערבל מעמד המצויד בוו הבצק.
מערבבים 3 דקות בהגדרה הנמוכה ביותר, ואז מגדילים להגדרה הגבוהה הבאה ומערבבים 5 דקות נוספות. הבצק צריך להיות רך ודביק.
מעבירים את הבצק לקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול. מכסים היטב בניילון נצמד ומניחים לתפוח בטמפרטורת החדר עד שהבצק כמעט הוכפל בגודלו, בערך 1 שעה, 30 דקות.
צימוקים יבשים ישדדו לחות מהלחם, לכן יש להשרות אותם תחילה במים רותחים עד שהם שמנמנים, כ-30 דקות.
מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח. דמיינו אותו כריבוע רופף. הרם צד אחד של הבצק וקפל כשליש ממנו לרוחב; לחץ כלפי מטה על הבצק באצבעות פרושות כדי להסיר בועות אוויר. חוזרים על הפעולה עם 3 דפנות הבצק הנותרות.
ערפל שתי מחבתות כיכר בגודל 9 על 5 אינץ ' עם תרסיס בישול. מחלקים את הבצק לשניים; מרדדים כל מחצית לריבוע בגודל 8 אינץ'.
מברישים כל ריבוע בשמן קנולה ואז מפזרים את הקינמון (הוא עשיר בנוגדי חמצון!), סוכר חום וצימוקים.
מגלגלים כל ריבוע בצק לגליל הדוק; מניחים בצד התפר כלפי מטה בתבניות המוכנות. מכסים היטב בניילון נצמד ומניחים לתפוח בטמפרטורת החדר עד שהבצק ממלא את התבניות ומעיין בחזרה כשנוגעים בו, בערך 1 שעה, 30 דקות.
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מברישים את הכיכרות בשמן קנולה ואופים עד להזהבה, 25 עד 30 דקות.
מוציאים מהמחבתות ומעבירים למתלה להתקררות מלאה.