לחם קינמון תפוזים
לחם קינמון תפוזים לוקח בערך שעה ו-10 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 140 קלוריות , 3 גרם חלבון ו- 1 גרם שומן . תמורת 11 סנט למנה , אתה מקבל לחם שמגיש 32. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש שמרים, מלח, קינמון טחון ומיץ תפוזים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 34% . הציון הזה גרוע למדי. נסו לחם תפוזים של קינמון , לחם קינמון-תפוז ולחם תפוז קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, ממיסים שמרים במים חמים. בסיר מחממים חלב ומיץ תפוזים ל-110 מעלות, מוסיפים לתערובת השמרים. מערבבים פנימה 1/2 כוס סוכר, קליפת תפוז, מלח, ביצה ו-3 כוסות קמח; מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים מספיק קמח שנותר כדי ליצור בצק רך.
הופכים על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כשעה.
מנקבים בצק למטה; לחלק לשניים.
מגלגלים כל חלק ל-15 אינץ'. x 7 אינץ'. מַלבֵּן.
מערבבים קינמון ושארית הסוכר; מפזרים מעל הבצק עד 1 סנטימטר מהקצה.
רול בחוזקה, בסגנון ג'לי רול, החל בצד קצר; קצוות חותם.
מניחים עם צד התפר כלפי מטה לשניים משומנים 9 אינץ'. x 5 אינץ'. תבניות לחם. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כשעה.
אופים ב-350 מעלות למשך 35-40 דקות או עד להזהבה.
מוציאים מהתבניות לצינון על רשת.
שלבו את מרכיבי הזיגוג; לטפטף על הלחם.