לחם קישואים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל לחם קישואים. והוא מספק כ 8 מנות . מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 525 קלוריות. אם יש לכם אגוז מוסקט, קמח, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: Naptime שף האהוב לחם קישואים (או מאפינס קישואים), לחם קישואים, ו לחם קישואים.
הוראות
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. מעיל 9 על ידי 5 אינץ מחבת כיכר מתכת עם חמאה וקמח, הקשה על כל עודף קמח; להפריש.
מניחים את הקמח המדוד, אבקת אפייה, קינמון, סודה לשתיה, אגוז מוסקט ומלח בקערה בינונית ומקציפים לאוורר ולשבור כל גושים. תניח בצד.
מניחים את הביצים, הסוכרים, השמן והוניל בקערה גדולה ומקציפים עד שהביצים נשברות והתערובת משולבת היטב. באמצעות מרית גומי, לקפל את תערובת הקמח עד רק בשילוב. מקפלים בקישואים עד מעורב באופן שווה.
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת מוכן ולהפיץ אותו לתוך שכבה אפילו.
אופים עד בודק עוגה או קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי, על 1 שעה עד 1 שעה 10 דקות.
להעביר את המחבת מתלה תיל כדי להתקרר מעט, על 15 דקות. הפעל סכין סביב היקף המחבת ולהפוך את הלחם על המדף להתקרר לחלוטין.