לחם קישואים
צריך ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, וארוחת בוקר צמחונית? לחם זוקיני יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה 160 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לכם קינמון טחון, זהב, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-25 דקות. נסו Naptime שף האהוב לחם קישואים (או מאפינס קישואים), לחם קישואים, ו לחם קישואים (מתכונים דומים).
הוראות
העבר מתלה תנור למצב נמוך, כך צמרות של מחבתות יהיה במרכז התנור.
מחממים תנור ל 177°.תחתית גריז רק של 2 (8x4 אינץ') מחבתות או 1 (9x5 אינץ') מחבת כיכר עם קיצור או ספריי בישול.
בקערה גדולה, מערבבים קישואים, סוכר, שמן, וניל וביצים עד מעורב היטב. מערבבים במרכיבים הנותרים למעט אגוזים וצימוקים. מערבבים אגוזים וצימוקים. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין מחבתות 8 אינץ 'או לשפוך למחבת 9 אינץ'.
אופים כיכרות 8 אינץ 50 עד 60 דקות, כיכר 9 אינץ 1 שעה 10 דקות עד 1 שעה 20 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות על מדף קירור 10 דקות.
לשחרר צדדים של כיכרות מחבתות; להסיר מחבתות ולמקם את הצד העליון על מתלה קירור. מגניב לגמרי, בערך 2 שעות, לפני חיתוך. לעטוף בחוזקה ולאחסן בטמפרטורת החדר עד 4 ימים, או לקרר עד 10 ימים.