לחם קישואים ופטריות
Courgette & לחם פטריות יכול להיות רק את הלחם שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 313 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 168 אוהדים. גשו לסופר וקנו פטריות ערמון, קמח חזק, שמן זית, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ותפריט טבעוני. עם כפית ציון של 86% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו קורג'ט, פטריות ומוצרלה טארט, Courgette, תפוחי אדמה & לחם צ'דר, ו לחם פטריות מלוח (מתכונים דומים).
הוראות
שים את הקורגטות מגורדות במסננת ומפזרים 1 כפית מלח. השאירו לעמוד 20 דקות, ולאחר מכן, באמצעות הידיים, לסחוט כמה שיותר לחות ככל האפשר. יש לשטוף את הקורגטות ביסודיות, ולאחר מכן לסחוט שוב.
מחממים 1 כף שמן זית במחבת ומבשלים את הבצל והשום במשך 4 דקות עד שמתרככים.
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עוד 4 דקות עד שהתרככו והשחימו, ואז מוסיפים את הקורגטות ומבשלים עוד 2 דקות. מסננים היטב ומניחים בצד כדי להתקרר; להשליך את הנוזל.
תנור חום ל 220C / מאוורר 200C / גז
מניחים את הקמח בקערת ערבוב גדולה, מערבבים בשמרים, את השמן והמלח הנותרים, את תערובת הקורגט.
מערבבים היטב לשלב. הפוך באר במרכז ולהוסיף 125ml מים חמים ביד.
מערבבים היטב כדי ליצור בצק דביק מעט. ללוש על משטח מקומח במשך כ 10 דקות, ולאחר מכן לעצב לכדור ולמקם על תבנית אפייה משומנת.
לשטח את כדור הבצק מעט מאוד עם כף היד שלך לכסות באופן רופף עם סרט נצמד משומן. השאירו לעלות במקום חם במשך 25-30 דקות עד הוכפל בגודל.
מברשת את החלק העליון של הבצק עם קצת מים, ואז מפזרים את מלח הים ואופים במשך 40 דקות עד הזהב. השאר להתקרר על מתלה תיל לפני ההגשה.