קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות20
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם קישואים ופטריות

לחם קישואים ופטריות
Courgette & לחם פטריות יכול להיות רק את הלחם שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 313 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 168 אוהדים. גשו לסופר וקנו פטריות ערמון, קמח חזק, שמן זית, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ותפריט טבעוני. עם כפית ציון של 86% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו קורג'ט, פטריות ומוצרלה טארט, Courgette, תפוחי אדמה & לחם צ'דר, ו לחם פטריות מלוח (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את הקורגטות מגורדות במסננת ומפזרים 1 כפית מלח. השאירו לעמוד 20 דקות, ולאחר מכן, באמצעות הידיים, לסחוט כמה שיותר לחות ככל האפשר. יש לשטוף את הקורגטות ביסודיות, ולאחר מכן לסחוט שוב.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2
מחממים 1 כף שמן זית במחבת ומבשלים את הבצל והשום במשך 4 דקות עד שמתרככים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עוד 4 דקות עד שהתרככו והשחימו, ואז מוסיפים את הקורגטות ומבשלים עוד 2 דקות. מסננים היטב ומניחים בצד כדי להתקרר; להשליך את הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4
תנור חום ל 220C / מאוורר 200C / גז
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
מניחים את הקמח בקערת ערבוב גדולה, מערבבים בשמרים, את השמן והמלח הנותרים, את תערובת הקורגט.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
6
מערבבים היטב לשלב. הפוך באר במרכז ולהוסיף 125ml מים חמים ביד.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
7
מערבבים היטב כדי ליצור בצק דביק מעט. ללוש על משטח מקומח במשך כ 10 דקות, ולאחר מכן לעצב לכדור ולמקם על תבנית אפייה משומנת.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
8
לשטח את כדור הבצק מעט מאוד עם כף היד שלך לכסות באופן רופף עם סרט נצמד משומן. השאירו לעלות במקום חם במשך 25-30 דקות עד הוכפל בגודל.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
9
מברשת את החלק העליון של הבצק עם קצת מים, ואז מפזרים את מלח הים ואופים במשך 40 דקות עד הזהב. השאר להתקרר על מתלה תיל לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק