לחם קישואים ללא גלוטן
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-25 דקות. אם יש לך רסק תפוחים, קמח טף, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. . מתכונים דומים: לחם זוקיני שוקולד זוגי בריא ( ללא אגוז + טבעוני + ללא גלוטן!), לחם קישואים ללא גלוטן, ו לחם זוקיני ללא גלוטן.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז מחבת כיכר 9x5 אינץ'.
מערבבים קמח כוסמת, קמח טף, קינמון, סודה לשתייה, מלח, אבקת אפייה, וגרידת לימון בקערה. לנצח ביצים, רסק תפוחים, סירופ מייפל, שמן קוקוס, ותמצית וניל יחד בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי עד מעורבב היטב. בהדרגה להוסיף תערובת קמח למרכיבים רטובים, מכה על מהירות נמוכה עד הבלילה הוא פשוט מעורבב. בעדינות לקפל קישואים, צימוקים, שקדים לתוך הבלילה עד מופץ באופן שווה; לשפוך לתוך מחבת כיכר מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם מוכנס למרכז יוצא נקי, כ 1 שעה. מגניב המחבתות במשך 10 דקות לפני הסרת להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.