קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

לחם קישואים ללא גלוטן

לחם קישואים ללא גלוטן
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-25 דקות. אם יש לך רסק תפוחים, קמח טף, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. . מתכונים דומים: לחם זוקיני שוקולד זוגי בריא ( ללא אגוז + טבעוני + ללא גלוטן!), לחם קישואים ללא גלוטן, ו לחם זוקיני ללא גלוטן.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז מחבת כיכר 9x5 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
תנורתנור
2
מערבבים קמח כוסמת, קמח טף, קינמון, סודה לשתייה, מלח, אבקת אפייה, וגרידת לימון בקערה. לנצח ביצים, רסק תפוחים, סירופ מייפל, שמן קוקוס, ותמצית וניל יחד בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי עד מעורבב היטב. בהדרגה להוסיף תערובת קמח למרכיבים רטובים, מכה על מהירות נמוכה עד הבלילה הוא פשוט מעורבב. בעדינות לקפל קישואים, צימוקים, שקדים לתוך הבלילה עד מופץ באופן שווה; לשפוך לתוך מחבת כיכר מוכן.
מרכיבים שתצטרך
קמח כוסמתקמח כוסמת
תמצית ונילתמצית וניל
סודה לשתייהסודה לשתייה
שמן קוקוסשמן קוקוס
סירופ מייפלסירופ מייפל
רסק תפוחיםרסק תפוחים
גרידת לימוןגרידת לימון
קמח טףקמח טף
קינמוןקינמון
קישואיםקישואים
שקדיםשקדים
צימוקיםצימוקים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מחבת כיכרמחבת כיכר
קערהקערה
3
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם מוכנס למרכז יוצא נקי, כ 1 שעה. מגניב המחבתות במשך 10 דקות לפני הסרת להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור