לחם קישואים עם חמוציות מיובשות וזיגוג שעועית וניל
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו לחם זוקיני עם חמוציות מיובשות, לחם זוקיני עם חמוציות מיובשות, ו לחם קישואים מתובל עם אגוזי מלך ואוכמניות מיובשות (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את לחם הקישואים: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. חמאה קלה אחד 9 ידי 5 אינץ מחבת כיכר או שלושה 6 ידי 3 אינץ ' מחבתות מיני.
לטאטא את הקמח, סוכר מגורען, אבקת אפייה, מלח, סודה לשתיה, קינמון ואגוז מוסקט בקערה גדולה.
מוסיפים את החמוציות המיובשות.
לטאטא את הביצים, חמאה מומסת, יוגורט, וניל ותפוז גרידה (אם שימוש) בקערה בינונית. מערבבים את הקישואים הקרועים. מקפלים את תערובת קישואים לתערובת הקמח עד רק בשילוב.
מורחים את הבלילה במחבת מוכנה (ים).
אופים עד שקיסם מוכנס למרכז יוצא נקי, כ -55 דקות עבור כיכר סטנדרטית או 35 עד 40 דקות עבור כיכרות מיני. מגניב 30 דקות במחבת (ים) על מתלה, ואז להפוך את על המדף כדי להתקרר לחלוטין.
לטאטא את הסוכר של ממתקים, חלב וזרעי וניל בקערה.
יוצקים מעל לחם קישואים מקורר ולתת להגדיר, 15 עד 20 דקות.