לחם קישואים פינה קולדה
המתכון של לחם קישואים פינה קולדה ניתן להכין תוך כשעה ו-10 דקות . מתכון זה מכיל 36 מנות עם 155 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -4 גרם שומן כל אחת. תמורת 19 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מטעם Taste of Home יש 24 מעריצים. אם יש לכם אגוזי מלך, סודה לשתייה, שמן קנולן וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כארוחת בוקר זולה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא חלב ולקטו אובו . עם ציון ספונקולרי של 0% , המנה הזו גרועה מאוד (אבל עדיין ניתנת לתיקון). משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פינה קולדה קפואה עם שלושה מרכיבים , לחם קישואים שוקולד ובטטה עם שקדים ודובדבנים יבשים , ולחם זוקיני שוקולד כפול .
הוראות
מרפדים את תחתיתם של שלושה משומנים ומקומחים 8 אינץ'. x 4 אינץ'. תבניות כיכרות בנייר שעווה ומשמנים את הנייר; לְהַפְרִישׁ.
בקערה גדולה מערבבים את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה, המלח והסודה לשתייה. בקערה אחרת טורפים את הביצים, השמן והתמציות. מערבבים לתוך החומרים היבשים רק עד שהם מרטיבים. מקפלים פנימה את הקישואים, האננס והאגוזי מלך.
אופים ב-350 מעלות למשך 45-55 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבניות לרשתות. הסר בעדינות נייר שעווה.