קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

לחם קישואים פינה קולדה

לחם קישואים פינה קולדה
המתכון של לחם קישואים פינה קולדה ניתן להכין תוך כשעה ו-10 דקות . מתכון זה מכיל 36 מנות עם 155 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -4 גרם שומן כל אחת. תמורת 19 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מטעם Taste of Home יש 24 מעריצים. אם יש לכם אגוזי מלך, סודה לשתייה, שמן קנולן וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כארוחת בוקר זולה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא חלב ולקטו אובו . עם ציון ספונקולרי של 0% , המנה הזו גרועה מאוד (אבל עדיין ניתנת לתיקון). משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פינה קולדה קפואה עם שלושה מרכיבים , לחם קישואים שוקולד ובטטה עם שקדים ודובדבנים יבשים , ולחם זוקיני שוקולד כפול .

הוראות

1
מרפדים את תחתיתם של שלושה משומנים ומקומחים 8 אינץ'. x 4 אינץ'. תבניות כיכרות בנייר שעווה ומשמנים את הנייר; לְהַפְרִישׁ.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
2
בקערה גדולה מערבבים את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה, המלח והסודה לשתייה. בקערה אחרת טורפים את הביצים, השמן והתמציות. מערבבים לתוך החומרים היבשים רק עד שהם מרטיבים. מקפלים פנימה את הקישואים, האננס והאגוזי מלך.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מעבירים לתבניות מוכנות.
4
אופים ב-350 מעלות למשך 45-55 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבניות לרשתות. הסר בעדינות נייר שעווה.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman