לחם קישואים שומשום
לחם קישואים שומשום עשוי להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל 155 קלוריות. מתכון זה משמש 16. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. גשו לסופר וקנו סוכר, שומשום, סוכר חום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 29%. ציון זה הוא רע למדי. נסו טונה מוקרמת שומשום ואבוקדו עם אטריות קישואים שומשום חריפות, אפיית לחם: לחם לבן שומשום מהיר ואיטי, ו שומשום מאודה קישואים עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה שלבו את שבעת המרכיבים הראשונים; מקציפים לתערובת אחידה. בקערה אחרת שלבו את הקמחים, נבט החיטה, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח.
מוסיפים צימוקים, אגוזי מלך ו -3 כפיות שומשום. מערבבים לתערובת הסוכר רק עד לחות. מערבבים קישואים.
יוצקים לתוך 9-ב משומן. איקס 5-ב. כיכר פאן.
אופים בחום של 350 ניתנים לזיהוי למשך 55-60 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת.