לחם קלוי עם בוראטה וארוגולה
לחם קלוי עם בורטן וארוגולה דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 216 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך שמן זית, לקלף מלימון, לחם ג'בטה פריך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת לא משהו. נסו לחם קלוי עם בורטן וארוגולה, לחם שום קלוי וסלט ארוגולה, ו משמש בגריל עם בוראטה, חזיר כפרי וארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
קליפה מגוררת דק מ 1 לימון
מחממים תנור ל 204°. למלא קערה קטנה עם מים.
מניחים חצאי לחם, בצד לחתוך, על תבנית אפייה; לחם מברשת עם שמן זית 2tablespoons. לחם טוסט ב ovenuntil פריך ואור זהב בקצוות,על 15 דקות.
הסר מהתנור.מברשת קלה כל לחם חצי עם מים (לא להשרות). לשפשף צדדים חתוכים של לחם חלבעם צדדים חתוכים של חצאי שום.
מניחים 2 חצאי לחם, בצד חתוך, אחדכל 6 צלחות.
טפטוף כל לחם חצי עם שמן זית. למעלה כל חצי עם 1 טריז בוראטה; מפזרים מלח ופלפל שחור הקרקע freshly ו drizzlelightly עם שמן זית. לזרוק ארוגולה עם שמן זית 1tablespoon בקערה קטנה; sprinklewith מלח ופלפל שחור טחון טרי.סלט תל ארוגולה על גבי בוראטה עלחצי לחם אחד; מפזרים כל אחד עם קליפות gratedlemon ומגישים.
* גבינות איטלקיות רכות וטריות עשויות מרומוזרלה ושמנת; זמינות בחנויות סופרמרקטים ובבתי אוכל מיוחדים ובשווקים איטלקיים.