קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות95
מגזין

לחם קלוי עם ברוקולי: ברוקולי pancotto con

לחם קלוי עם ברוקולי: ברוקולי pancotto con
לחם קלוי עם ברוקולי: ברוקולי pancotto con דורש בסביבה 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 22 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 325 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו לחם כפרי בן יום, פרמזן, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 92%. מתכונים דומים: איך Spiralize ברוקולי: אטריות ברוקולי שום עם צנוברים קלויים, ברוקולי / רוטב הולנדז / פירורי לחם קלויים, ו ברוקולי עם רוטב הולנדז ופירורי לחם קלויים.

הוראות

1
מביאים 8 ליטרים מים לרתיחה מתגלגלת ומוסיפים 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
מלחמלח
2
מוסיפים את הברוקולי ומבשלים עד למכרז, כ 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברוקוליברוקולי
3
מסננים, שומרים את נוזל הבישול ומניחים בצד.
4
בסיר 12 אינץ', מחממים את שמן הזית עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
מוסיפים את חצאי שום ופלפל צ ' ילה ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
שוםשום
6
בעוד השום והפלפל מבשלים, חותכים את הברוקולי המנוקז לפרחים קטנים, על 1/2 אינץ ' כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
ברוקוליברוקולי
שוםשום
פלפלפלפל
7
מוסיפים את הלחם למחבת עם כמה מצקות של מי ברוקולי שמורים. לאחר מכן מוסיפים את הברוקולי, מתבלים במלח ומבשלים 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברוקוליברוקולי
לחםלחם
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
מחבתמחבת
8
מקשטים בשמן זית כתית מעולה ופרמזן מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
פרמזןפרמזן
9
מגישים חם מאוד.