לחם רב תבואה (גלוטן, חלב ללא ביצה)
מתכון זה מספק 4 מנות. עם 666 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. אם $1.31 למנה נופל בתקציב שלך, לחם רב תבואה (גלוטן, חלב ללא ביצה) יכול להיות מדהים ללא גלוטן וטבעוני מתכון לנסות. גשו לסופר וקנו אבקת soymilk, חומץ סיידר, מסטיק גואר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: לחם כריך ללא דגנים ללא גלוטן רב, עוגות לבה מותכת פטל (ללא דגנים, ללא גלוטן, ללא חלב, ידידותי paleo, 100% דגנים מלאים), ו עוגיות שוקולד צ'יפס טבעוניות ללא גלוטן.
הוראות
שיטת הלחם.לנפות ולשלב את כל החומרים יבשים למעט מחליף ביצה powder.In קערה נפרדת, לטאטא את מחליף הביצה (או ביצים) עם כ 1/2 כוס המים, עד קצף.
להוסיף מרכיבים רטובים הנותרים, במקור על 1/4-1/2 כוס מים, ולשלב.
מוסיפים את החומרים הרטובים ליבש ומערבבים יחד.
מוסיפים מים נוספים לאט, סביב 1 כף בכל פעם, עד הבלילה היא עקביות נכונה-עבה יותר מאשר בלילת עוגה, אבל לא עבה כמו בצק עוגיות. כף לתוך המחבת.הגדר את אופה הלחם לסביבה המומלצת על ידי ההוראות הספציפיות למודל שלך. אם אין הוראות כאלה נסה גם את ההגדרה הבסיסית או את ההגדרה המהירה. אם אופה הלחם שלך ניתן לתכנות, הגדר אותו לדלג על הלישה השנייה, שכן זה לא הכרחי עבור לחמים GF. אפשרות נוספת, עבור יצרני לחם עם '
אופים רק 'הגדרה, הוא להשתמש 'הבצק' הגדרה ולאחר מכן'
אופים בלבד'.אם אופה הלחם שלך עושה עבודה סבירה של ערבוב, ניתן להוסיף את החומרים הרטובים למחבת מאשר להוסיף את המרכיבים היבשים המשולבים (או להיפך, בהתאם למודל). אם באמצעות שיטה זו, על 5 דקות לתוך ערבוב תצטרך לבדוק כי כל הקמח כבר מעורבב ביסודיות, ואם לא, לגרד את הצדדים ואת הבסיס ומערבבים עם מרית גומי. בשלב זה לבדוק את עקביות ולהוסיף מים נוספים, 1 כף בכל פעם, במידת הצורך. אם התערובת רטובה מדי, נסה להוסיף קצת קמח נוסף.
מערבבים את הבלילה עד חלקה, להסיר את הלהב מהמחבת, מניחים את הבצק במחבת ומבשלים בדרך כלל. בדרך זו להימנע החור הגדול בתחתית הלחם וגם להימנע לישה השנייה.שיטת יד 1.לנפות ולשלב את החומרים יבשים למעט מחליף ביצה powder.In קערה נפרדת, לטאטא את מחליף הביצה (או ביצים) עם כ 1/2 כוס המים עד קצף.
להוסיף מרכיבים רטובים הנותרים (במקור קצת מים כפי שהוסבר לעיל).
מוסיפים מרכיבים רטובים לייבוש ומערבבים לאט. כאשר פעימה משולבת על גבוה עד הבלילה חלקה, הוספת מים יותר לאט במידת הצורך.כף לתוך מחבת כיכר. מכסים בניילון נצמד ומניחים בעמדה חמה, ללא טיוטה לעלות במשך כשעה 1. (אם אתה לא יכול למצוא עמדה חמה, תנור נמוך מאוד יכול לשמש.).
הסר פלסטיק לעטוף, ואופים ב 190C (375F) במשך 40-50 דקות. (שיפוד ממוקם במרכז הלחם צריך לצאת נקי.)
הסר מן המחבת מגניב על מתלה חוט.* אם אתה מוצא את הלחם הופך כהה מדי, אתה יכול באופן רופף לכסות אותו עם חלק הדרך לסכל לבישול.שיטת יד 2.ממיסים 1 כף של הסוכר ב 1/2 כוס המים החמים לוק.
מוסיפים את השמרים ומניחים בצד להוכחה במשך 10 דקות.(התערובת צריכה להיות מקציפה.).לנפות ולשלב את החומרים יבשים למעט מחליף ביצה powder.In קערה נפרדת, לטאטא את מחליף הביצה (או ביצים) עם כ 1/2 כוס המים עד קצף.
להוסיף מרכיבים רטובים הנותרים (במקור קצת מים כפי שהוסבר לעיל).
מוסיפים מרכיבים רטובים לייבוש ומערבבים לאט. כאשר פעימה משולבת על גבוה עד הבלילה חלקה, הוספת מים יותר לאט במידת הצורך.כף לתוך מחבת כיכר. מכסים בניילון נצמד ומניחים בעמדה חמה, ללא טיוטה לעלות במשך כשעה 1. (אם אתה לא יכול למצוא עמדה חמה, תנור נמוך מאוד יכול לשמש.).
הסר לעטוף פלסטיק, ואופים ב 190c (375F) 40-50 דקות. (שיפוד ממוקם במרכז הלחם צריך לצאת נקי.)
הסר מן המחבת מגניב על מתלה חוט.* אם אתה מוצא את הלחם הופך חום מדי, אתה יכול לכסות באופן רופף עם נייר חלק הדרך לבישול.