לחם רסק תפוחים מתובל
לחם רסק תפוחים מתובל לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 7 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל 423 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו לחם זול מאוד. 11 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם רסק תפוחים, ביצים, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 33%, וזה לא כל כך יוצא דופן. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם רוטב תפוחים מתובל, רוטב תפוחים מתובל, ו רסק תפוחים מתובל גולמי.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית כיכר בגודל 9 על 5 אינץ'.
בקערה גדולה שלבו את רסק התפוחים, הסוכר, השמן, הביצים והחלב; מקציפים היטב. מנפים פנימה את הקמח, הסודה לשתייה, אבקת האפייה, הקינמון, אגוז המוסקט, הפלפל האנגלי והמלח; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מקפלים פנימה את הפקאנים.
יוצקים את הבלילה לתבנית כיכר מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 60 דקות, או עד שקיסם המוחדר למרכז הכיכר יוצא נקי.