לחם שום גדול
לחם שום גדול דורש כ 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מספק כ 8 מנות . זה מנות ראשונות יש 509 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 38 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו חמאה, לחם, אבקת שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סיר חרס-בשר בקר נהדר, שעועית גדולה, מטבל נהדר! החווה Longmeadow, חמוצים עם שום של סבא רבא, ו גדול" לא ללוש " לחם אומן.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בסיר קטן על אש בינונית, ממיסים חמאה ומערבבים עם אבקת שום ופטרוזיליה מיובשת.
מניחים לחם איטלקי על תבנית אפייה בינונית. באמצעות מברשת basting, מברשת בנדיבות עם תערובת חמאה.
אופים בתנור שחומם מראש כ 10 דקות, עד קלוי קלות.
מפזרים גבינת מוצרלה וכל תערובת חמאה שנותרה. חזור לתנור כ 5 דקות, או עד גבינה מותכת ולחם משחימים קלות.