לחם שום עם מוצרלה מעושנת ויניגרט עגבניות
שום Flatbreads עם Mozzarellan מעושן ו Vinaigrette עגבניות הוא צמחוני לחם. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 160 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מים חמים, גבינת מוצרלה, שמן זית אקסטרווירגין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Flatbreads mozzarellan חם עגבניות, ארוגולן וסלט מוצרלה מעושן עם ויניגרט לימון, ו כריכי מוצרלה מעושנים ועגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין לחם שטוח, בעדינות כפית קמח מלא לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים קמח מחיטה מלאה, 1/4 כוס מים, ושמרים בקערה; בואו לעמוד 10 דקות.
כף קלה קמח לכל מטרה לתוך כוסות מדידה יבש, ורמה עם סכין.
שלב 2 כוסות קמח לכל מטרה, 1/2 כפית מלח, ונותר 3/4 כוס מים בקערה גדולה.
מוסיפים תערובת שמרים ומערבבים עד לקבלת הבצק. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלק וגמיש (כ 10 דקות); להוסיף מספיק של 1/4 כוס קמח לכל המטרה, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)
אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות. מחלקים בצק לשניים.
מגלגלים כל חצי למעגל 9 אינץ ' על משטח מקומח קלות; מניחים על גיליונות אפייה זרועים קמח תירס. בצק מעייל קל עם ספריי בישול.
מפזרים בצק באופן שווה עם שום פרוס; לחץ שום לבצק באמצעות קצות אצבעות.
אופים ב 450 במשך 10 דקות או עד פריך ושום מתחיל חום.
הסר flatbreads מהתנור; מגניב על מדפים תיל.
כדי להכין ציפוי, לשלב חומץ, שמן, 1/4 כפית מלח, פלפל, ושום טחון בקערה בינונית.
הוסף עגבניות; לזרוק בעדינות.
מפזרים כל לחם שטוח עם 1/2 כוס גבינה; לחמים מטוגנים 1 דקה או עד גבינה נמסה.
הסר מהתנור; העליון כל לחם שטוח עם חצי תערובת עגבניות.
מפזרים כל לחם שטוח עם בזיליקום 1/4 כוס.
חותכים כל לחם שטוח לתוך 6 פלחי שווים.