שום Flatbreads עם Mozzarellan מעושן ו Vinaigrette עגבניות הוא צמחוני לחם. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 160 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מים חמים, גבינת מוצרלה, שמן זית אקסטרווירגין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Flatbreads mozzarellan חם עגבניות, ארוגולן וסלט מוצרלה מעושן עם ויניגרט לימון, ו כריכי מוצרלה מעושנים ועגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להכין לחם שטוח, בעדינות כפית קמח מלא לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית שמרים לתפיחה מהירה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
רול פירות צהוב אחד
2
מערבבים קמח מחיטה מלאה, 1/4 כוס מים, ושמרים בקערה; בואו לעמוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית שמרים לתפיחה מהירה
טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
מוסיפים תערובת שמרים ומערבבים עד לקבלת הבצק. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלק וגמיש (כ 10 דקות); להוסיף מספיק של 1/4 כוס קמח לכל המטרה, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
6
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)