לחם שומשום מתוק
אם יש לך בערך 50 דקות לבלות במטבח, לחם שומשום מתוק עשוי להיות מתכון צמחוני לקטו אובו מרהיב לנסות. מתאים ל-12 מנות. לחם זה מכיל 178 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -7 גרם שומן למנה. תמורת 28 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לך מים חמים, מלח, אניס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 25% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם אפיית לחם: לחם סומסום מהיר ואיטי , לחם צרפתי שומשום ולחם בננה שומשום .
הוראות
בקערה גדולה, ממיסים שמרים במים חמים.
מוסיפים את החמאה, הסוכר, הביצים, אבקת החלב, המלח, האניס ו-2 כוסות קמח. מקציפים במהירות נמוכה במשך 3 דקות. מערבבים פנימה מספיק קמח שנותר כדי ליצור בצק רך.
הופכים על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כשעה.
מנקבים בצק למטה. הופכים על משטח מקומח קלות; לחלק לשלישים. עצב כל אחד ל-15 אינץ'. חֶבֶל.
מניחים חבלים על נייר אפייה משומן; לִקְלוֹעַ. צבוט קצוות כדי לאטום ולתקתק מתחת. מכסים ומתפיחים עד הכפלה, כ-45 דקות.
טורפים ביצה וחלב; להבריש מעל הצמה.
מפזרים שומשום, שקדים וסוכר.
אופים ב-350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד להזהבה.
מוציאים מהתבנית לרשת לצינון.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.