קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

לחם שוקולד

לחם שוקולד
לחם שוקולד לוקח בערך 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 6 מנות עם 128 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו קינוח ידידותי מאוד התקציב. מתכון זה מ טעם הבית דורש אפיית קקאו, חמאה, סוכר קונדיטורים ותמצית ונילן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. עם כפית ציון של 10%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עוגיות לחם שוקולד פליאו, עוגיות שוקולד מקסיקניות-שוקולד טבול, ו לחם שוקולד עם רוטב שוקולד לבן.

הוראות

1
בקערה קטנה חמאת שמנת עד שהיא בהירה ואוורירית. מקציפים וניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מערבבים את הקמח, הסוכר והקקאו; מוסיפים לתערובת מוקרמת. מקציפים עד שהבצק מחזיק יחד, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
3
לטפוח לתוך 9-ב. 4 אינץ'. מלבן.
4
חותכים ל -2 אינץ'. איקס 1-1 / 2-ב. רצועות.
5
מקום 1 פנימה. מלבד על ניירות אפייה לא משומנים. זין עם מזלג.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
6
אופים בחום של 300 אפים למשך 20-25 דקות או עד להתייצבות. מצננים 5 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

ניתן לשלב עוגיות לחם קצר עם שרי שמנת, מדיירה ופרוסקו. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "