לחם שזיפים ונמלים מיובש
לחם שזיף ונמל מיובש הוא צמחוני לחם. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 311 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, סוכר חום, יוגורט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: פודינג אורז עם רוטב שזיפים מיובש, שזיף כפרי וטארט פורט, ו בשר טנדרלוין עם הפחתת שזיף פורט-ביץ.
הוראות
מערבבים שזיפים מיובשים ונמל בסיר קטן; מביאים לרתיחה. לכסות ולהסיר מהחום; לתת לעמוד 30 דקות.
כף קלה נמרחת לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
מערבבים קמח רב תכליתי ו-5 המרכיבים הבאים (קמח רב תכליתי דרך קינמון) בקערה בינונית; מערבבים היטב עם מקצף. הפוך היטב במרכז התערובת.
מסננים שזיפים מיובשים במסננת מעל קערה, שומר נוזלים.
שלב נוזל שמור, שמן, הבא 4 מרכיבים (שמן דרך ביצים); מערבבים היטב עם מקצף. מערבבים בשזיפים מיובשים.
מוסיפים לתערובת קמח, ערבוב רק עד לח.
הבלילה כפית לתוך מחבת כיכר 5 אינץ ' 9 x מצופה ספריי בישול; מפזרים סוכר turbinado.
אופים ב 350 במשך 1 שעה ו 15 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת במשך 10 דקות על מתלה תיל; להסיר מחבת. מגניב לגמרי על מתלה תיל.