לחם שזיף ונמל מיובש הוא צמחוני לחם. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 311 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, סוכר חום, יוגורט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: פודינג אורז עם רוטב שזיפים מיובש, שזיף כפרי וטארט פורט, ו בשר טנדרלוין עם הפחתת שזיף פורט-ביץ.
הוראות
1
מערבבים שזיפים מיובשים ונמל בסיר קטן; מביאים לרתיחה. לכסות ולהסיר מהחום; לתת לעמוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מיובשים
יציאה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
כף קלה נמרחת לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
רול פירות צהוב אחד
4
מערבבים קמח רב תכליתי ו-5 המרכיבים הבאים (קמח רב תכליתי דרך קינמון) בקערה בינונית; מערבבים היטב עם מקצף. הפוך היטב במרכז התערובת.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מסננים שזיפים מיובשים במסננת מעל קערה, שומר נוזלים.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מיובשים
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
שלב נוזל שמור, שמן, הבא 4 מרכיבים (שמן דרך ביצים); מערבבים היטב עם מקצף. מערבבים בשזיפים מיובשים.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מיובשים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
מוסיפים לתערובת קמח, ערבוב רק עד לח.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
8
הבלילה כפית לתוך מחבת כיכר 5 אינץ ' 9 x מצופה ספריי בישול; מפזרים סוכר turbinado.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Turbinado
טרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
9
אופים ב 350 במשך 1 שעה ו 15 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת במשך 10 דקות על מתלה תיל; להסיר מחבת. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה