קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 35 דק.
מנות10
ציון בריאות13
מגזין

לחם שחור רוסי מונטנה

לחם שחור רוסי מונטנה
המתכון מונטנה לחם שחור רוסי מוכן בסביבות 3 שעות ו -35 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא חלב וצמחוני אפשרות לאוהבי אוכל מזרח אירופי. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 223 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. אם יש לכם זרעי קימל, קמח לחם, אבקת קקאו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 44%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: לחם שחור רוסי, לחם שחור רוסי, ו לחם שחור רוסי.

הוראות

1
מניחים קמח לחם מלא, קמח שיפון, אבקת קקאו, קמח לחם, נבט חיטה, זרעי קימל, שמרים, בירה, קפה, חומץ, שמן זית, דבש, מולסה, מלח ים ואבקת בצל במכונת לחם לפי הסדר שהציע היצרן. הגדר מכונת לחם למחזור הלישה.
מרכיבים שתצטרך
לחם מחיטה מלאהלחם מחיטה מלאה
זרעי קימלזרעי קימל
אבקת קקאואבקת קקאו
אבקת בצלאבקת בצל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
נבט חיטהנבט חיטה
שמן זיתשמן זית
קמח שיפוןקמח שיפון
מולסהמולסה
מלח יםמלח ים
חומץחומץ
קפהקפה
לחםלחם
דבשדבש
שמריםשמרים
בירהבירה
ציוד שתשתמש בו
מכונת לחםמכונת לחם
2
מרפדים תבנית בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
מוציאים בצק ממכונת הלחם ומעצבים לכיכר כפרית על תבנית האפייה המוכנה. הפוך חריצים על גבי כיכר במבנה חוצה.
מרכיבים שתצטרך
לחם איטלקילחם איטלקי
לחםלחם
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
מכונת לחםמכונת לחם
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
בואו בצק לעלות במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
5
מחממים תנור ל 395 מעלות צלזיוס (202 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מקציפים ביצה לבן ומים חמים יחד בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
7
מברישים תערובת חלבון ביצה מעל כיכר הלחם.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
8
אופים בתנור שחומם מראש עד לבישול הלחם, 45 עד 50 דקות. לחם מגניב על מתלה חוט במשך שעה 1 לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור

מרכיבים

2חתיכות טופי הית' ברשמרים יבשים פעיליםשמרים יבשים פעילים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבירה פורטר חמה שטוחהבירה פורטר חמה שטוחה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קמח לחםקמח לחם5911 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לחם מחיטה מלאהקמח לחם מחיטה מלאה12 כפיות אבקת שוםזרעי קימלזרעי קימל1לבן ביצהלבן ביצה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים12 כפיות אבקת שום4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר0חתיכות טופי הית' ברכָּתֵףכָּתֵף2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראבקת סוכר, לפי הצורך (בערךאבקת סוכר, לפי הצורך (בערך1אוראו ממולאים כפוליםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקפה מבושל חזקקפה מבושל חזק33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'אבקת קקאו לא ממותקאבקת קקאו לא ממותק12 כפיות אבקת שוםמים חמיםמים חמים12 כפיות אבקת שוםנבט חיטהנבט חיטה