לחם שחור רוסי מונטנה
המתכון מונטנה לחם שחור רוסי מוכן בסביבות 3 שעות ו -35 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא חלב וצמחוני אפשרות לאוהבי אוכל מזרח אירופי. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 223 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. אם יש לכם זרעי קימל, קמח לחם, אבקת קקאו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 44%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: לחם שחור רוסי, לחם שחור רוסי, ו לחם שחור רוסי.
הוראות
מניחים קמח לחם מלא, קמח שיפון, אבקת קקאו, קמח לחם, נבט חיטה, זרעי קימל, שמרים, בירה, קפה, חומץ, שמן זית, דבש, מולסה, מלח ים ואבקת בצל במכונת לחם לפי הסדר שהציע היצרן. הגדר מכונת לחם למחזור הלישה.
מרפדים תבנית בנייר אפייה.
מוציאים בצק ממכונת הלחם ומעצבים לכיכר כפרית על תבנית האפייה המוכנה. הפוך חריצים על גבי כיכר במבנה חוצה.
בואו בצק לעלות במשך שעה 1.
מחממים תנור ל 395 מעלות צלזיוס (202 מעלות צלזיוס).
מקציפים ביצה לבן ומים חמים יחד בקערה קטנה.
מברישים תערובת חלבון ביצה מעל כיכר הלחם.
אופים בתנור שחומם מראש עד לבישול הלחם, 45 עד 50 דקות. לחם מגניב על מתלה חוט במשך שעה 1 לפני ההגשה.