לחם שטוח אלג'יראי
מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 187 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון טבעוני מגיש 12 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פפריקה, מים, כורכום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות מתכונים דומים: מייפל קלוי ירקות & בייקון פריך Flatbread אתגר נהדר, בורק אלג'יריה, ו Garantita (פשטידת חומוס אלג'ירי).
הוראות
מערבבים יחד קמח, מלח, ו 2 כפות שמן בקערה גדולה. מערבבים לאט במים עד שהבצק הרך נוצר. במידת הצורך, להוסיף יותר מים 1 כף בכל פעם. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות ללוש, לאבק עם מספיק קמח כדי לשמור על הבצק מלהידבק, עד חלקה ואלסטית, כ 15 דקות.
טופס בצק לכדור ומעיל עם 2 כפות שמן בקערה. מכסים את הקערה בניילון נצמד ונותנים לבצק לעמוד בטמפרטורת החדר החם 1 שעה.
מערבבים יחד כמון, פפריקה, כורכום, ונותר 1/4 כוס שמן בקערה קטנה.
מחלקים את הבצק ל -12 חתיכות שוות, ושומרים על חתיכות שנותרו מכוסות בניילון נצמד, משטחים חתיכת בצק 1 לדיסק.
מרדדים את הדיסק דק ככל האפשר (לתוך סיבוב 9 אינץ') על משטח מקומח קלות עם ידית עץ 6 אינץ ' או מערוך.
מורחים 1 כפית שמן מתובל על הבצק עם קצות האצבעות, ואז להתגלגל בחוזקה לתוך גליל ארוך סליל לתוך ספירלה הדוקה.
העברה לגיליון גדול של נייר קלף, ולאחר מכן לכסות באופן רופף עם לעטוף פלסטיק.
הפוך 11 ספירלות יותר באותו אופן.
סרט גיליון נוסף של קלף על משטח עבודה ועל זה להתגלגל 1 ספירלה של בצק לתוך עגול כ 6 אינץ ' בקוטר.
מחממים מחבת יבשה גדולה מברזל יצוק או מחבת על חום בינוני עד חם, ואז מבשלים לחם שטוח, הופך פעם אחת, עד נפוח ושחמה כתמים, 3 עד 4 דקות בסך הכל.
מעבירים לצלחת ומכסים במגבת מטבח.
מרדדים ומבשלים 11 יותר flatbreads, לערום אותם על צלחת.
קייפ מנטל מרגרט ריבר שרדונה ' 05
* Flatbreads הם הטובים ביותר כאשר עשה טרי אבל יכול להיות מבושל 1 יום קדימה, ואז מקורר ונשמר, עטוף בנייר כסף, בטמפרטורת החדר. לחמם (בנייר כסף) בתנור 177° או באוניית קיטור כ -10 דקות.* ספירלות של בצק ניתן לגלגל החוצה (אבל לא מבושל) 1 יום קדימה ומקורר, שכבתי בין יריעות ניילון לעטוף, ולאחר מכן עטוף בחוזקה, על תבנית אפייה. להביא לטמפרטורת החדר לפני הבישול.