לחם שטוח של סלק, בייקון וגבינת עיזים עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 3307 קלוריות, 110 גרם חלבון, ו 136 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 65% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן זית, שמן זית, קמח לחם, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 3 שעות ו -20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 87%. מתכונים דומים: המבורגרים צמחוניים סלק מרוקאי-מתובל עם גבינת עיזים עשב, גבינת עיזים עשב עם תפוחי אדמה ובייקון בגריל, ו אגסים קלויים עם גבינת עיזים ובייקון.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
עוטפים את הסלק בנייר אלומיניום וצולים בתנור עד שהסלק רך וסכין קילוף המוחדרת במרכז נפגשת ללא התנגדות, 45 דקות עד 1 שעה. לאחר הבישול, הניחו בצד עד שהם קרירים מספיק לטיפול. לאחר מכן, בעזרת מגבת נייר, משפשפים את העור מהסלק ואז חותכים לירחים או לקוביות.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קייל
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
רול פירות צהוב אחד
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מערבבים את גבינת העיזים עם הרוזמרין והטימין עד לאיחוד ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
4
אספו את שאר המרכיבים והכינו אותם לפני שאתם צולים את הלחם.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
5
מחממים מחבת גריל מברזל יצוק, או גריל, לחום בינוני-גבוה. הופכים את הבצק למשטח עבודה מקומח ומותחים ולוחצים בידיים ליצירת צורה דקה ומלבנית. אם אתה צריך, להרים את הבצק ולתת את המשקל הטבעי של הבצק למתוח את עצמו החוצה. זה לא צריך להיות מושלם, למעשה עדיף כשזה לא. ברגע שיש לכם את הבצק בצורה שאתם אוהבים, מברישים צד אחד של הבצק בשמן זית ומניחים את הצד הזה שטוח על הגריל שחומם מראש. מבשלים את הבצק עד שהוא חרוך ובעל מרקם פריך, כ -5 דקות, מברישים את הצד השני במעט שמן ואז הופכים את הבצק ומשחררים את הצד השני. לאחר שהלחם חרוך ומבושל, הוציאו אותו מהגריל והרכיבו את הלחם השטוח.
מורחים את גבינת העיזים העשבית על הלחם השטוח. זורקים את הארוגולה עם מעט מיץ לימון, שמן זית, מלח ופלפל ואז מניחים אותה על הלחם השטוח. למעלה עם סלק פרוס ובייקון פריך ועוד טפטוף של שמן זית.
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
9
בינתיים, בקערה של מערבל מעמד המצויד בחיבור ההנעה, שלבו את הקמח והמלח. זרם בתערובת המים / שמרים וכשהבצק מתחיל להתאחד, עברו לחיבור וו בצק. אפשר לבצק ללוש, להוסיף עוד קצת קמח במידת הצורך, כך שהבצק ישתחרר מדפנות הקערה, 1 עד 3 דקות. אתה אמור להיות מסוגל לגעת בבצק ולא שהבצק יידבק לאצבעותיך. לאחר שהבצק לוש והתרחק מדפנות הקערה, הוציאו את הבצק מהקערה למשטח עבודה מקומח, ובידיים מקומחות המשיכו ללוש אותו ביד למשך 1 עד 2 דקות. לאחר מכן יוצרים את הבצק לכדור עגול ומניחים אותו לקערה גדולה המרוססת בתרסיס נון סטיק. מכסים את הקערה בניילון נצמד או במגבת כלים נקייה ונותנים לבצק לתפוח באזור חם במטבח שלכם עד שהוא מכפיל את גודלו, 1 1/2 עד 2 שעות. לאחר שהבצק תפח הוא מוכן לבישול איך שתרצו!
סוכר משמש להאכיל את השמרים אשר יסייע הבצק לגדול. קמח לחם יעניק לכם מרקם לעיס יותר מכיוון שבקמח יש יותר גלוטן. אתה לא צריך להשתמש במדחום כדי לקבל את טמפרטורת המים, זה פשוט צריך להרגיש חם למגע.