לחם שטוח של סלק, בייקון וגבינת עיזים עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 3307 קלוריות, 110 גרם חלבון, ו 136 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 65% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן זית, שמן זית, קמח לחם, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 3 שעות ו -20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 87%. מתכונים דומים: המבורגרים צמחוניים סלק מרוקאי-מתובל עם גבינת עיזים עשב, גבינת עיזים עשב עם תפוחי אדמה ובייקון בגריל, ו אגסים קלויים עם גבינת עיזים ובייקון.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
עוטפים את הסלק בנייר אלומיניום וצולים בתנור עד שהסלק רך וסכין קילוף המוחדרת במרכז נפגשת ללא התנגדות, 45 דקות עד 1 שעה. לאחר הבישול, הניחו בצד עד שהם קרירים מספיק לטיפול. לאחר מכן, בעזרת מגבת נייר, משפשפים את העור מהסלק ואז חותכים לירחים או לקוביות.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קייל
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
מים כדי לאפשר
רול פירות צהוב אחד
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מערבבים את גבינת העיזים עם הרוזמרין והטימין עד לאיחוד ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
4
אספו את שאר המרכיבים והכינו אותם לפני שאתם צולים את הלחם.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
מחממים מחבת גריל מברזל יצוק, או גריל, לחום בינוני-גבוה. הופכים את הבצק למשטח עבודה מקומח ומותחים ולוחצים בידיים ליצירת צורה דקה ומלבנית. אם אתה צריך, להרים את הבצק ולתת את המשקל הטבעי של הבצק למתוח את עצמו החוצה. זה לא צריך להיות מושלם, למעשה עדיף כשזה לא. ברגע שיש לכם את הבצק בצורה שאתם אוהבים, מברישים צד אחד של הבצק בשמן זית ומניחים את הצד הזה שטוח על הגריל שחומם מראש. מבשלים את הבצק עד שהוא חרוך ובעל מרקם פריך, כ -5 דקות, מברישים את הצד השני במעט שמן ואז הופכים את הבצק ומשחררים את הצד השני. לאחר שהלחם חרוך ומבושל, הוציאו אותו מהגריל והרכיבו את הלחם השטוח.
מרכיבים שתצטרך
לחם שטוח
סטייקים של ניו יורק
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
מורחים את גבינת העיזים העשבית על הלחם השטוח. זורקים את הארוגולה עם מעט מיץ לימון, שמן זית, מלח ופלפל ואז מניחים אותה על הלחם השטוח. למעלה עם סלק פרוס ובייקון פריך ועוד טפטוף של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
גבינת עיזים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
לחם שטוח
סטייקים של ניו יורק
חזה עוף רוטיסרי
גרעיני חמניות נוספים
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
שיפונדה של עלי קייל
7
חותכים את הלחם השטוח ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
לחם שטוח
8
בכוס מדידה נוזלית שלבו את המים החמים, השמרים והסוכר. אפשר שמרים להתמוסס לפרוח, כ 5 דקות. לאחר הפריחה מוסיפים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
9
בינתיים, בקערה של מערבל מעמד המצויד בחיבור ההנעה, שלבו את הקמח והמלח. זרם בתערובת המים / שמרים וכשהבצק מתחיל להתאחד, עברו לחיבור וו בצק. אפשר לבצק ללוש, להוסיף עוד קצת קמח במידת הצורך, כך שהבצק ישתחרר מדפנות הקערה, 1 עד 3 דקות. אתה אמור להיות מסוגל לגעת בבצק ולא שהבצק יידבק לאצבעותיך. לאחר שהבצק לוש והתרחק מדפנות הקערה, הוציאו את הבצק מהקערה למשטח עבודה מקומח, ובידיים מקומחות המשיכו ללוש אותו ביד למשך 1 עד 2 דקות. לאחר מכן יוצרים את הבצק לכדור עגול ומניחים אותו לקערה גדולה המרוססת בתרסיס נון סטיק. מכסים את הקערה בניילון נצמד או במגבת כלים נקייה ונותנים לבצק לתפוח באזור חם במטבח שלכם עד שהוא מכפיל את גודלו, 1 1/2 עד 2 שעות. לאחר שהבצק תפח הוא מוכן לבישול איך שתרצו!
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
קורט גדול מלח דק
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
סוכר משמש להאכיל את השמרים אשר יסייע הבצק לגדול. קמח לחם יעניק לכם מרקם לעיס יותר מכיוון שבקמח יש יותר גלוטן. אתה לא צריך להשתמש במדחום כדי לקבל את טמפרטורת המים, זה פשוט צריך להרגיש חם למגע.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה