לחם שטוח טונה פיקנטי
לחם שטוח טונה פיקנטי עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 9 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל של 450 קלוריות. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות. גשו לסופר וקנו מלח כשר ופלפל טרי סדוק, מלח ים, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -3 היו אומרים שהוא הגיע למקום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 55%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: תונאן וסלט שעועית לבנה פיצה שטוחה {בגידה!}, מהמזווה: טונה, שעועית לבנה ופיתות לחם זית, ו לחם שטוח עוף שום פיקנטי.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
ללחם השטוח: חממו את התנור עם אבן פיצה ל -500 מעלות צלזיוס (אם אין לכם אבן פיצה, פזרו מגש סדין עם קמח או קמח תירס.)
מותחים כל חתיכת בצק פיצה דק, מאבקים בקמח.
מרדדים כל חתיכה כדי רקיק דק.
מזלפים את הבצק עם שמן הזית, מורחים בצורה אחידה. למעלה עם שום מגולח, רוזמרין, מלח ים ופלפל.
מעבירים לקליפת הפיצה (או למגש גיליון הפוך).
אופים עד שהם פריכים, זהובים ומבעבעים סביב הקצוות, 2 עד 4 דקות כל חתיכה.
מערבבים את המיונז, השמנת החמוצה, מיץ הלימון, הסריראצ ' ה, שמן השומשום ומעט מלח ופלפל כשרים. מקפלים פנימה את הטונה.
להגשה: שוברים את הלחם השטוח הפריך לחתיכות. מתבלים במלח הים הפתיתי ומזלפים את הבלסמי המיושן. למעלה עם כפית של סלט וכמה ירקות.
לבצק: בקערה של מערבל מעמד, ממיסים את הסוכר במים החמים.
תנו לעמוד עד לקבלת קצף, כ -10 דקות.
מוסיפים את שמן הזית והמלח הדק לתערובת השמרים. ואז השתמשו בוו הבצק כדי לערבב פנימה את הקמח.
מערבבים עד שהבצק מגיע יחד.
מוסיפים עוד קמח לפי הצורך ומאפשרים למכונה ללוש את הבצק עד לקבלת חלקה, כ -10 דקות.
מניחים את הבצק בקערה משומנת ופונים לציפוי המשטח. מכסים את הקערה במגבת ומניחים לעמוד במקום חמים עד שהבצק הוכפל בגודלו, בערך 1 שעה.
מכבים את הבצק על משטח מקומח. מחלקים ב 4 חתיכות. יוצרים 4 כדורים חלקים ומהודקים. מכסים ברפיון בניילון ומניחים במקום חמים לתפיחה שוב למשך 30 דקות או במקרר למשך הלילה.
לאחר עלה, להשתמש מיד או לעטוף להקפיא עד מוכן לשימוש, עד 2 שבועות.