קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות4
ציון בריאות11
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לחם שטוח טונה פיקנטי

לחם שטוח טונה פיקנטי
לחם שטוח טונה פיקנטי עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 9 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל של 450 קלוריות. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות. גשו לסופר וקנו מלח כשר ופלפל טרי סדוק, מלח ים, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -3 היו אומרים שהוא הגיע למקום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 55%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: תונאן וסלט שעועית לבנה פיצה שטוחה {בגידה!}, מהמזווה: טונה, שעועית לבנה ופיתות לחם זית, ו לחם שטוח עוף שום פיקנטי.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ללחם השטוח: חממו את התנור עם אבן פיצה ל -500 מעלות צלזיוס (אם אין לכם אבן פיצה, פזרו מגש סדין עם קמח או קמח תירס.)
מרכיבים שתצטרך
לחם שטוחלחם שטוח
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מותחים כל חתיכת בצק פיצה דק, מאבקים בקמח.
מרכיבים שתצטרך
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
4
מרדדים כל חתיכה כדי רקיק דק.
מרכיבים שתצטרך
(55 ופלים)(55 ופלים)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
מזלפים את הבצק עם שמן הזית, מורחים בצורה אחידה. למעלה עם שום מגולח, רוזמרין, מלח ים ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
6
מעבירים לקליפת הפיצה (או למגש גיליון הפוך).
7
אופים עד שהם פריכים, זהובים ומבעבעים סביב הקצוות, 2 עד 4 דקות כל חתיכה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1
מערבבים את המיונז, השמנת החמוצה, מיץ הלימון, הסריראצ ' ה, שמן השומשום ומעט מלח ופלפל כשרים. מקפלים פנימה את הטונה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
SrirachaSriracha
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
2
להגשה: שוברים את הלחם השטוח הפריך לחתיכות. מתבלים במלח הים הפתיתי ומזלפים את הבלסמי המיושן. למעלה עם כפית של סלט וכמה ירקות.
מרכיבים שתצטרך
לחם שטוחלחם שטוח
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
ירוקירוק
3
לבצק: בקערה של מערבל מעמד, ממיסים את הסוכר במים החמים.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מפזרים את השמרים מעל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5
תנו לעמוד עד לקבלת קצף, כ -10 דקות.
6
מוסיפים את שמן הזית והמלח הדק לתערובת השמרים. ואז השתמשו בוו הבצק כדי לערבב פנימה את הקמח.
מרכיבים שתצטרך
מלח משובחמלח משובח
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
7
מערבבים עד שהבצק מגיע יחד.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
8
מוסיפים עוד קמח לפי הצורך ומאפשרים למכונה ללוש את הבצק עד לקבלת חלקה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
9
מניחים את הבצק בקערה משומנת ופונים לציפוי המשטח. מכסים את הקערה במגבת ומניחים לעמוד במקום חמים עד שהבצק הוכפל בגודלו, בערך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
מכבים את הבצק על משטח מקומח. מחלקים ב 4 חתיכות. יוצרים 4 כדורים חלקים ומהודקים. מכסים ברפיון בניילון ומניחים במקום חמים לתפיחה שוב למשך 30 דקות או במקרר למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
11
לאחר עלה, להשתמש מיד או לעטוף להקפיא עד מוכן לשימוש, עד 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון

מרכיבים

2מנותכף שמרים יבשים פעיליםכף שמרים יבשים פעילים4שרימפס וורידיםחומץ בלסמי מיושן באיכות טובהחומץ בלסמי מיושן באיכות טובה5911 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרה, ועוד לאבקקמח לכל מטרה, ועוד לאבק4שרימפס וורידיםקמח לכל מטרה, לספסל וקליפת פיצהקמח לכל מטרה, לספסל וקליפת פיצה11 כף אורגנו מיובשעלי רוזמרין טרייםעלי רוזמרין טריים2ציפורןשום, מגולח דק לאורכושום, מגולח דק לאורכו4שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור סדוק טרימלח כשר ופלפל שחור סדוק טרי1חתיכות טופי הית' ברעבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן2חתיכות טופי הית' בר2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו11 כף אורגנו מיובששמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמן זית, בתוספת יותר לשמן קערהשמן זית, בתוספת יותר לשמן קערה4שרימפס וורידיםפלפל שחור סדוק טריפלפל שחור סדוק טרי4שרימפס וורידיםמיקרו ירקות או נבטי צנון, לקישוטמיקרו ירקות או נבטי צנון, לקישוט1אוראו ממולאים כפוליםמלח ים משובחמלח ים משובח4שרימפס וורידיםמלח ים מתפוררמלח ים מתפורר2מקפיםשמן שומשום קלוישמן שומשום קלוי2חתיכות טופי הית' בר3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות1חתיכות טופי הית' ברסריראצ'ה (רוטב חם אסייתי)סריראצ'ה (רוטב חם אסייתי)1אוראו ממולאים כפוליםרצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים חמים (113 מעלות צלזיוס)מים חמים (113 מעלות צלזיוס)151חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'מגורו (טונה מסוג סושי), קוביות בגודל 1/4 עד 1/2 אינץמגורו (טונה מסוג סושי), קוביות בגודל 1/4 עד 1/2 אינץ