לחם שטוח כוסמת עם חומוס וירקות מתובלים
גשו לסופר וקנו אבקת אנצ'ו, זיתים ניסואז, קמח לחם ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. , שהוא מוצק. נסו לחם שטוח עם חומוס וירקות, פיצה בגריל עם חומוס חריף, ירקות, גבינת עיזים וזיתים שחורים, ו חומוס נענע ואפונה על לחם שטוח (מתכונים דומים).
הוראות
עבור flatbread: במערבל חשמלי מצויד מצורף משוט, לשלב את השמרים, סוכר, ומים.
מערבבים במשך 1 דקה על מהירות נמוכה ולתת לשבת עד התערובת רק מתחיל בועה. צרף את הוו הבצק ומוסיף את הקמחים והמלח לתערובת השמרים.
מערבבים עד שהוא יוצר מסה, הבצק צריך להיות דביק. המשך להוסיף קמח נוסף, במידת הצורך, עד פני השטח הוא יבש מספיק כדי להתמודד ויבש מספיק כדי לגלגל.
מחלקים את הבצק לחתיכות, מתגלגלים לכדורים ומתחככים קלות בשמן.
מניחים על משטח מקומח ומכסים את הכדורים בניילון נצמד ובד נקי ונותנים הוכחה במשך 2 שעות בטמפרטורת החדר או מניחים על תבנית אפייה משומנת קלות, מכסים ומניחים הוכחה למשך הלילה במקרר.
כדי ליצור לחם שטוח, לטפוח כל פיסת בצק החוצה לתוך דיסק 5 אינץ ' ומפזרים בנדיבות עם קמח.
גלגל כל דיסק על משטח משוריין למעגל בקוטר 10 אינץ'.
לנקב את הבצק בנדיבות עם מזלג כדי למנוע ממנו עולה. גריל או לאפות כל אחד על אבן פיצה או מחבת גיליון משומנת קלות במשך כ 5 דקות ב 425 מעלות F. עד הבצק מתחיל לקבל פריך על הקצוות אבל עדיין נשאר לעיס.
מניחים חומוס, שום, פירה צ ' יפוטלה, מיץ לימון, וטחינה בקערה של מעבד מזון ולעבד עד חלקה. עם ריצת המכונה, מוסיפים לאט את שמן הזית עד emulsified. מתבלים במלח ופלפל.
מחממים תנור ל 450 מעלות F.
מעל כל לחם שטוח אפוי מראש עם החומוס הפיקנטי. סדר את כל או את כל הירקות על גבי החומוס. מתבלים במלח, פלפל ואבקת אנצ ' ו.
מניחים את הלחם בחזרה בתנור ואופים במשך 5 דקות כדי לחמם דרך.
הסר ולהוסיף זיתים, גבינת עיזים, בזיליקום טרי.
חותכים לריבועים קטנים ומניחים על מגש.