גשו לסופר וקנו אבקת אנצ'ו, זיתים ניסואז, קמח לחם ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. , שהוא מוצק. נסו לחם שטוח עם חומוס וירקות, פיצה בגריל עם חומוס חריף, ירקות, גבינת עיזים וזיתים שחורים, ו חומוס נענע ואפונה על לחם שטוח (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור flatbread: במערבל חשמלי מצויד מצורף משוט, לשלב את השמרים, סוכר, ומים.
מרכיבים שתצטרך
לחם שטוח
מיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2
מערבבים במשך 1 דקה על מהירות נמוכה ולתת לשבת עד התערובת רק מתחיל בועה. צרף את הוו הבצק ומוסיף את הקמחים והמלח לתערובת השמרים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
מערבבים עד שהוא יוצר מסה, הבצק צריך להיות דביק. המשך להוסיף קמח נוסף, במידת הצורך, עד פני השטח הוא יבש מספיק כדי להתמודד ויבש מספיק כדי לגלגל.
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
5
מניחים על משטח מקומח ומכסים את הכדורים בניילון נצמד ובד נקי ונותנים הוכחה במשך 2 שעות בטמפרטורת החדר או מניחים על תבנית אפייה משומנת קלות, מכסים ומניחים הוכחה למשך הלילה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
כדי ליצור לחם שטוח, לטפוח כל פיסת בצק החוצה לתוך דיסק 5 אינץ ' ומפזרים בנדיבות עם קמח.
לנקב את הבצק בנדיבות עם מזלג כדי למנוע ממנו עולה. גריל או לאפות כל אחד על אבן פיצה או מחבת גיליון משומנת קלות במשך כ 5 דקות ב 425 מעלות F. עד הבצק מתחיל לקבל פריך על הקצוות אבל עדיין נשאר לעיס.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
פתיתי ירקות
שרימפס מוקפץ, קלוף
1
מניחים חומוס, שום, פירה צ ' יפוטלה, מיץ לימון, וטחינה בקערה של מעבד מזון ולעבד עד חלקה. עם ריצת המכונה, מוסיפים לאט את שמן הזית עד emulsified. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
מחית צ 'יפוטלה צ' ילה
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר