לחם שטוח עם אספרגוס ובצל האביב הוא צמחוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 345 קלוריות. זה מושלם עבור אביב. אם יש לך גבינת פונטינה, מלח, שמן זית extravirgin, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לחם שטוח עם אספרגוס, פונטינה, בצל כבוש, אספרגוס בגריל ובצל באביב עם רוטב לימון, ו מבשלים את הספר: גרגנלי עם בצל אביב, אספרגוס ואפונה (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להכין לחם שטוח, להמיס סוכר ושמרים ב 1/4 כוס מים בקערה גדולה; בואו לעמוד 5 דקות. קמח כף קל לתוך כוסות מדידה יבשות וכפות; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
לחם שטוח
קמח לכל מטרה
סוכר
מים
שמרים
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
סכין
קערה
2
מוסיפים 1/4 קמח כוס לתערובת שמרים, ערבוב עם מקצף. לכסות ולתת לעמוד 30 דקות (תערובת תהיה מבעבע); לחשוף.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
שמרים
ציוד שתשתמש בו
מקציף
3
להוסיף 1/2 כוס בתוספת 3 כפות מים לתערובת שמרים.
מרכיבים שתצטרך
מים
שמרים
4
מוסיפים 1 3/4 כוסות קמח, 1 כף שמן, ו 1/2 כפית מלח, ערבוב עד צורות בצק רך. להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח. ללוש עד חלקה ואלסטית (כ 10 דקות); להוסיף מספיק של 3 כפות קמח הנותרים, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
מלח
שמן בישול
5
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
בצק
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
אגרוף בצק למטה, ולחלק לשניים. עבודה עם מנה אחת בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי למנוע ייבוש), לגלגל כל מנה למעגל 12 אינץ ' על משטח מקומח.
מרכיבים שתצטרך
בצק
אגרוף
גלול
7
מניחים 1 עיגול בצק על קליפת פיצה זרועים 1 כף קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירס
בצק
8
מניחים אבן פיצה על המדף התחתון בתנור. מחממים תנור ל 50
ציוד שתשתמש בו
פיצה סטון
תנור
9
כדי להכין תוספות, לשלב 2 1/2 כפיות שמן ושום בקערה; בואו לעמוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
10
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
11
מוסיפים בצל אביב 1/4 כפית מלח למחבת. לכסות ולבשל במשך 20 דקות, ערבוב מדי פעם. לחשוף ולבשל במשך 3 דקות או עד הזהב, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
12
מבשלים אספרגוס במים רותחים 2 דקות או עד פריך במכרז.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס
מים
13
מסננים; לשטוף מתחת למים קרים.
מרכיבים שתצטרך
מים
14
ניקוז.
15
מברשת עיגול בצק עם חצי מתערובת השום; לארגן חצי תערובת אספרגוס ובצל על הבצק, משאיר גבול 1/2 אינץ'. למעלה עם חצי גבינה קרועה. להחליק בצק על אבן פיצה שחומם מראש.
מרכיבים שתצטרך
גבינה קרועה
אספרגוס
שום
בצק
בצל
ציוד שתשתמש בו
פיצה סטון
16
אופים ב 500 במשך 9 דקות או עד השחמה קלה. חזור על הנוהל עם עיגול הבצק הנותר, קמח תירס, תערובת שום, אספרגוס, תערובת בצל, וגבינה גרוסה.