לחם שטוח רוזמרין בגריל
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. אם יש לך קמח, רוזמרין, מים חמים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לחם שטוח רוזמרין בגריל, Flax-רוזמרין Flatbreads עם מלח ים מעושן, ו סלט קפונטה בגריל עם לחם שטוח בגריל.
הוראות
ממיסים שמרים במים חמים בקערה גדולה; לתת לעמוד 5 דקות.
קמח בכפית קלה לתוך כוסות מדידה יבשות, ורמה עם סכין. מערבבים 1 כוס קמח לתוך תערובת שמרים. לכסות ולתת לעמוד 30 דקות.
מוסיפים 2 3/4 כוסות קמח, 1 כפית מלח, ו 1 כף רוזמרין לתערובת שמרים; מערבבים עד צורות בצק רך. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות, ללוש עד חלק וגמיש (כ 6 דקות).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 40 דקות או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)
אגרוף בצק למטה; לחלק 12 מנות שוות.
מגלגלים כל חלק למעגל 4 1/2-ל 5 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מברשת בצק סיבובים עם שמן זית; מפזרים סיבובים באופן שווה עם הנותרים 2 כפיות מלח ו 1 כף רוזמרין.
מניחים סיבובי בצק על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל 3 עד 4 דקות בכל צד או עד נפוח וזהוב.