קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות3
ציון בריאות25
מגזין

לחם שיבולת שועל אני

לחם שיבולת שועל אני
זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. אם יש לכם שמרים, מולסה, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר במחיר סביר. . נסו שיבולת שועל לחם פקאן בננה ליום שיבולת שועל לאומי, לחם שיבולת שועל (מכונת לחם/אופה לחם), ו שיבולת שועל מכונת לחם-לחם חמניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים שיבולת שועל, מולסה, שמן, מלח ומים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
(או או רגיל)(או או רגיל)
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
2
בואו להתקרר לכ -105 מעלות F.
3
ממיסים את השמרים במים החמים ולתת לעמוד במשך 5 דקות או עד שמנת. מערבבים את השמרים לתוך תערובת שיבולת שועל ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
מוסיפים קמח מחיטה מלאה, 2 כוסות קמח לחם, והביצים.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
5
מערבבים עד בשילוב טוב.
6
מערבבים מספיק מהקמח הנותר כדי להפוך את הבצק רך. להפוך את הבצק לדלפק משוריין ללוש במשך כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
7
מניחים את הבצק בקערה משומנת היטב ומכסים בניילון נצמד משומן.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
8
תן לבצק לנוח במקרר למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
9
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). גריז 3 מחבתות כיכר רגילות ו 4 מחבתות כיכר מיני.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
10
מעבירים את הבצק על משטח מקומח ומחלקים אותו ל-4 חתיכות. לעצב את הבצק לתוך כיכרות ומניחים אותם במחבתות, בצד התפר למטה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
11
בואו לעלות עד הוכפל, כ -90 דקות.
12
אופים בתנור שחומם מראש עד כיכרות הם חום זהוב וחלול קול כאשר טפח, כ 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)