לחם שיבולת שועל אני
זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. אם יש לכם שמרים, מולסה, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר במחיר סביר. . נסו שיבולת שועל לחם פקאן בננה ליום שיבולת שועל לאומי, לחם שיבולת שועל (מכונת לחם/אופה לחם), ו שיבולת שועל מכונת לחם-לחם חמניות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים שיבולת שועל, מולסה, שמן, מלח ומים רותחים.
בואו להתקרר לכ -105 מעלות F.
ממיסים את השמרים במים החמים ולתת לעמוד במשך 5 דקות או עד שמנת. מערבבים את השמרים לתוך תערובת שיבולת שועל ומערבבים היטב.
מוסיפים קמח מחיטה מלאה, 2 כוסות קמח לחם, והביצים.
מערבבים מספיק מהקמח הנותר כדי להפוך את הבצק רך. להפוך את הבצק לדלפק משוריין ללוש במשך כ -10 דקות.
מניחים את הבצק בקערה משומנת היטב ומכסים בניילון נצמד משומן.
תן לבצק לנוח במקרר למשך הלילה.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). גריז 3 מחבתות כיכר רגילות ו 4 מחבתות כיכר מיני.
מעבירים את הבצק על משטח מקומח ומחלקים אותו ל-4 חתיכות. לעצב את הבצק לתוך כיכרות ומניחים אותם במחבתות, בצד התפר למטה.
בואו לעלות עד הוכפל, כ -90 דקות.
אופים בתנור שחומם מראש עד כיכרות הם חום זהוב וחלול קול כאשר טפח, כ 30 דקות.