לחם שיבולת שועל דלעת
אם יש לכם סוכר, שמן צמחי, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. . עם כפית ציון של 39% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס דלעת שיבולת שועל, ברי oat banananan אוכמניות, ו אוכמניות קישואים שיבולת שועל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C), ושומנים קלות 2 מחבתות כיכר, 8 1/2x4 1/2 אינץ ' גודל.
מערבבים יחד את השמן, הביצים והדלעת בקערה גדולה. מערבבים את הסוכר הלבן והחום, אבקת אפייה, מלח, קינמון, ציפורן, מוסקט, ומערבבים לשלב היטב. הכה בקמח ו 1 1/2 כוסות שיבולת שועל.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות כיכר מוכן, ומפזרים את צמרות עם 1/4 הנותרים כוס שיבולת שועל. לחץ על שיבולת השועל בקלילות לתוך החלק העליון של הבלילה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס באמצע כיכר יוצא נקי, 40 עד 45 דקות.
בואו מגניב במשך 15 דקות לפני חיתוך.