קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות32
ציון בריאות1
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם שיבולת שועל חמניות

לחם שיבולת שועל חמניות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני לחם, אז נסו לחם שיבולת שועל חמניות. מתאים ל-32 ומחירו 14 סנט למנה מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל של 111 קלוריות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. גשו לסופר וקנו מים, ביצים, שמן קנולן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 21%. הציון הזה די גרוע. נסו לחם פשתן חמניות מחיטה מלאה (למכונת הלחם), מכונת לחם שיבולת שועל-לחם זרעי חמניות, ו מכונת לחם שיבולת שועל-לחם חמניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו 2 כוסות קמח לכל מטרה, 3/4 כוס שיבולת שועל, סוכר, אגוזי מלך, גרעיני חמניות, שמרים ומלח. בסיר קטן מחממים את המים, השמן, החלב והדבש ל -120 * -130*.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
(צימוקים, משמשים, תמרים, תפוחים, בננות)(צימוקים, משמשים, תמרים, תפוחים, בננות)
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים לחומרים יבשים; מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה. מקציפים 1 ביצה עד חלקה. מערבבים פנימה קמח מלא ומספיק קמח לכל מטרה ליצירת בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית שמרים לתפיחה מהירה1 כפית שמרים לתפיחה מהירה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
3
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
4
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשימון החלק העליון. מכסים ומניחים במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
אגרוף בצק כלפי מטה; הופכים למשטח מקומח קלות. מחלקים לשניים; מעצבים לכיכרות עגולות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
6
מפזרים 2 כפות שיבולת שועל על תבנית משומנת; מניחים כיכרות מעל שיבולת שועל. מכסים ומניחים לתפוח עד להכפלה, כ-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
מקציפים את הביצה שנותרה ומים קרים; מברישים מעל כיכרות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
8
מפזרים שיבולת שועל שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
9
אופים בחום של 350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד להזהבה. מגניב על מתלים תיל.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®