קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות32
ציון בריאות1
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם שיבולת שועל חמניות

לחם שיבולת שועל חמניות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני לחם, אז נסו לחם שיבולת שועל חמניות. מתאים ל-32 ומחירו 14 סנט למנה מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל של 111 קלוריות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. גשו לסופר וקנו מים, ביצים, שמן קנולן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 21%. הציון הזה די גרוע. נסו לחם פשתן חמניות מחיטה מלאה (למכונת הלחם), מכונת לחם שיבולת שועל-לחם זרעי חמניות, ו מכונת לחם שיבולת שועל-לחם חמניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו 2 כוסות קמח לכל מטרה, 3/4 כוס שיבולת שועל, סוכר, אגוזי מלך, גרעיני חמניות, שמרים ומלח. בסיר קטן מחממים את המים, השמן, החלב והדבש ל -120 * -130*.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
(צימוקים, משמשים, תמרים, תפוחים, בננות)(צימוקים, משמשים, תמרים, תפוחים, בננות)
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים לחומרים יבשים; מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה. מקציפים 1 ביצה עד חלקה. מערבבים פנימה קמח מלא ומספיק קמח לכל מטרה ליצירת בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית שמרים לתפיחה מהירה1 כפית שמרים לתפיחה מהירה
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
3
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
4
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשימון החלק העליון. מכסים ומניחים במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
אגרוף בצק כלפי מטה; הופכים למשטח מקומח קלות. מחלקים לשניים; מעצבים לכיכרות עגולות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אגרוףאגרוף
6
מפזרים 2 כפות שיבולת שועל על תבנית משומנת; מניחים כיכרות מעל שיבולת שועל. מכסים ומניחים לתפוח עד להכפלה, כ-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
7
מקציפים את הביצה שנותרה ומים קרים; מברישים מעל כיכרות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
8
מפזרים שיבולת שועל שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
9
אופים בחום של 350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד להזהבה. מגניב על מתלים תיל.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)