לחם שיבולת שועל חמניות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני לחם, אז נסו לחם שיבולת שועל חמניות. מתאים ל-32 ומחירו 14 סנט למנה מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל של 111 קלוריות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. גשו לסופר וקנו מים, ביצים, שמן קנולן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 21%. הציון הזה די גרוע. נסו לחם פשתן חמניות מחיטה מלאה (למכונת הלחם), מכונת לחם שיבולת שועל-לחם זרעי חמניות, ו מכונת לחם שיבולת שועל-לחם חמניות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה שלבו 2 כוסות קמח לכל מטרה, 3/4 כוס שיבולת שועל, סוכר, אגוזי מלך, גרעיני חמניות, שמרים ומלח. בסיר קטן מחממים את המים, השמן, החלב והדבש ל -120 * -130*.
מוסיפים לחומרים יבשים; מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה. מקציפים 1 ביצה עד חלקה. מערבבים פנימה קמח מלא ומספיק קמח לכל מטרה ליצירת בצק רך.
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשימון החלק העליון. מכסים ומניחים במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
אגרוף בצק כלפי מטה; הופכים למשטח מקומח קלות. מחלקים לשניים; מעצבים לכיכרות עגולות.
מפזרים 2 כפות שיבולת שועל על תבנית משומנת; מניחים כיכרות מעל שיבולת שועל. מכסים ומניחים לתפוח עד להכפלה, כ-45 דקות.
מקציפים את הביצה שנותרה ומים קרים; מברישים מעל כיכרות.
מפזרים שיבולת שועל שנותרה.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד להזהבה. מגניב על מתלים תיל.