לחם שיבולת שועל קולוניאלי
לחם שיבולת שועל קולוניאלי לוקח בערך 55 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לחם זה יש 329 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 24. אם יש לכם שמרים, מים, קמח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם התרשם מתכון זה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 54%. נסו טוסט צרפתי ממולא קולוניאלי מבית הפנקייק הקולוניאלי, לחם שמרים קולוניאלי, ו פודינג תירס קולוניאלי עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את הקמח המלא, שיבולת השועל, השמרים והמלח. בסיר קטן מחממים את המים, הדבש והחמאה ל 120 -130 -130 -.
מוסיפים לחומרים יבשים; מקציפים רק עד לחות.
מוסיפים ביצה; מקציפים לתערובת אחידה. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק נוקשה.
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשימון עליון. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
אגרוף בצק למטה. הופכים למשטח מקומח קלות; מחלקים לשניים. מעצבים לכיכרות עגולות או בצורת אליפסה.
מניחים על שני ניירות אפייה משומנים. מכסים ומניחים לתפיחה עד להכפלה, כ-30 דקות.
בעזרת סכין חדה, בצע כמה חתכים "בצורת איקס" רדודים בחלק העליון של כל כיכר.
מפזרים שיבולת שועל נוספת אם רוצים.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 35-40 דקות או עד להשחמה.
מוציאים מהמחבתות למתלים לצינון.