קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות24
ציון בריאות14
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם שיבולת שועל קולוניאלי

לחם שיבולת שועל קולוניאלי
לחם שיבולת שועל קולוניאלי לוקח בערך 55 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לחם זה יש 329 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 24. אם יש לכם שמרים, מים, קמח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם התרשם מתכון זה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 54%. נסו טוסט צרפתי ממולא קולוניאלי מבית הפנקייק הקולוניאלי, לחם שמרים קולוניאלי, ו פודינג תירס קולוניאלי עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו את הקמח המלא, שיבולת השועל, השמרים והמלח. בסיר קטן מחממים את המים, הדבש והחמאה ל 120 -130 -130 -.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית שמרים לתפיחה מהירה1 כפית שמרים לתפיחה מהירה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים לחומרים יבשים; מקציפים רק עד לחות.
3
מוסיפים ביצה; מקציפים לתערובת אחידה. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק נוקשה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
4
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
5
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשימון עליון. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
אגרוף בצק למטה. הופכים למשטח מקומח קלות; מחלקים לשניים. מעצבים לכיכרות עגולות או בצורת אליפסה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אגרוףאגרוף
7
מניחים על שני ניירות אפייה משומנים. מכסים ומניחים לתפיחה עד להכפלה, כ-30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
8
בעזרת סכין חדה, בצע כמה חתכים "בצורת איקס" רדודים בחלק העליון של כל כיכר.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
9
מפזרים שיבולת שועל נוספת אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
10
אופים בחום של 350 מעלות למשך 35-40 דקות או עד להשחמה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
מוציאים מהמחבתות למתלים לצינון.