קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות12
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם שיפון כהה

לחם שיפון כהה
לחם שיפון כהה עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 170 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מ "קוקי מדנס" מכיל 13 מעריצים. גשו לסופר וקנו מלח, קמח, קמח שיפון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו לחם שיפון דניname, דייסת לחם שיפון דנית (Øllebrød), ו לחם מנדל שוקולד מריר (מתכונים דומים).

הוראות

1
בכוס מדידה גדולה או קערה קטנה, לשלב את השמרים ומים חמים. מערבבים קלות ולתת לשבת במשך כ 5 דקות או עד שהוא מתחיל בועה(הוכחה). בקערה של מערבל דוכן, לשלב את הקמח, קמח שיפון, סוכר חום, אבקת קקאו, מלח, זרע קימל ומערבבים עד מעורב היטב.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימלזרעי קימל
נייר אורזנייר אורז
32 עוגיות אוראו, קצוצות גס32 עוגיות אוראו, קצוצות גס
אבקת סוכר, לפי הצורך (בערךאבקת סוכר, לפי הצורך (בערך
קיצור טבעיקיצור טבעי
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
מוסיפים את תערובת שמרים מוגהה, שמן, מולסה וחרדל. מערבבים היטב, ואז לצרף קרס בצק ללוש במשך כ 5 דקות. הבצק יהיה סוג של כבד ואולי לא מרגיש כמו אלסטי כמו כמה לחמים אחרים.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
להעביר אותו לקערת ערבוב גדולה שפשף עם קצת שמן נוסף.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
4
תן עלייה במשך שעה אחת או עד שהוא על הוכפל בגודל. אגרוף למטה הבצק. מחלקים אותו לשני חלקים ומעצבים כל אחד לכיכר קטנה בצורת כדורגל. מסדרים כ 6 אינץ ' זה מזה (להשאיר מספיק מקום בשבילו לעלות) על תבנית אפייה גדולה. אם תרצה, מברשת עם ביצה קצת מוכה ומפזרים על זרעי קימל יותר.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימלזרעי קימל
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
5
בואו לעלות בטמפרטורת החדר במשך כ -40 דקות.מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
6
אופים בתנור שחומם מראש במשך 38 עד 40 דקות או עד כיכרות נשמע חלול כאשר טפח.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
7
בואו מגניב. תחתוך ותגיש.