לחם שיפון כהה
לחם שיפון כהה עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 170 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מ "קוקי מדנס" מכיל 13 מעריצים. גשו לסופר וקנו מלח, קמח, קמח שיפון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו לחם שיפון דניname, דייסת לחם שיפון דנית (Øllebrød), ו לחם מנדל שוקולד מריר (מתכונים דומים).
הוראות
בכוס מדידה גדולה או קערה קטנה, לשלב את השמרים ומים חמים. מערבבים קלות ולתת לשבת במשך כ 5 דקות או עד שהוא מתחיל בועה(הוכחה). בקערה של מערבל דוכן, לשלב את הקמח, קמח שיפון, סוכר חום, אבקת קקאו, מלח, זרע קימל ומערבבים עד מעורב היטב.
מוסיפים את תערובת שמרים מוגהה, שמן, מולסה וחרדל. מערבבים היטב, ואז לצרף קרס בצק ללוש במשך כ 5 דקות. הבצק יהיה סוג של כבד ואולי לא מרגיש כמו אלסטי כמו כמה לחמים אחרים.
להעביר אותו לקערת ערבוב גדולה שפשף עם קצת שמן נוסף.
תן עלייה במשך שעה אחת או עד שהוא על הוכפל בגודל. אגרוף למטה הבצק. מחלקים אותו לשני חלקים ומעצבים כל אחד לכיכר קטנה בצורת כדורגל. מסדרים כ 6 אינץ ' זה מזה (להשאיר מספיק מקום בשבילו לעלות) על תבנית אפייה גדולה. אם תרצה, מברשת עם ביצה קצת מוכה ומפזרים על זרעי קימל יותר.
בואו לעלות בטמפרטורת החדר במשך כ -40 דקות.מחממים התנור ל 375 מעלות F.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 38 עד 40 דקות או עד כיכרות נשמע חלול כאשר טפח.