קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות16
ציון בריאות13
מגזין

לחם שיפון לחלוטין

לחם שיפון לחלוטין
לחם שיפון לחלוטין הכנת המתכון לוקחת כ 20 דקות. והוא מספק כ 16 מנות . מנה אחת מכילה 201 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. 37 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם שמרים, מלח, ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: לחם שיפון דניname, דייסת לחם שיפון דנית (Øllebrød), ו אני לגמרי אמרח את זה..

הוראות

1
מחממים את החלב בסיר קטן עד שהוא בועות, ואז להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
בואו להתקרר עד פושר.
3
בקערת ערבוב קטנה, לפזר שמרים בחלב הפושר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
בואו לשבת עד שמנת, על 10 דקות.
5
יוצקים את תערובת השמרים לתוך קערה גדולה ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
6
מערבבים את המולסה, ביצה, 4 כוסות של קמח שיפון, מלח, זרעי קימל. מכסים במגבת לחה, ולתת לעלות במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימלזרעי קימל
אבקת סוכר, לפי הצורך (בערךאבקת סוכר, לפי הצורך (בערך
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
7
מערבבים בקמח השיפון שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, עד שהתערובת יוצרת בצק רך; מערבבים היטב לאחר כל תוספת. (ייתכן שלא תצטרך להוסיף את כל קמח שיפון.) להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות, ללוש עד חלק וגמיש, על 8 דקות. שמן קל קערה גדולה ערבוב, מניחים את הבצק בקערה, ולהפוך מעיל עם שמן. מכסים במטלית לחה, ולשים במקום חם לעלות עד הוכפל נפח, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר, לפי הצורך (בערךאבקת סוכר, לפי הצורך (בערך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
8
מאטים את הבצק, והופכים אותו על משטח מקורנן קלות. מחלקים את הבצק לשתי חתיכות שוות, ויוצרים לככרות לחם.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
9
מניחים את הכיכרות לשתי מחבת כיכר משומנת קלות 9x5 אינץ. מכסים את הכיכרות עם מטלית לחה, ולתת לעלות עד הוכפל נפח, כ 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
10
אופים בתנור שחומם מראש 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך כ 30 דקות, או עד העליון הוא חום זהוב התחתון של כיכר נשמע חלול כאשר טפח.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)