קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם שמיר

לחם שמיר
לחם שמיר הוא לחם שמגיש 12. צופה בדמות שלך? מתכון צמחוני לקטו אובו זה מכיל 122 קלוריות, 5 גרם חלבון ו-2 גרם שומן למנה. תמורת 24 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. גשו לסופר וקנו שמיר, חמאה, קמח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מדהים של 19%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: לחם שמיר מתחיל עם בצק שמיר, לחם שמיר בצל ולחם צ'דר-שמיר.

הוראות

1
בקערה גדולה, ממיסים שמרים במים חמים. בסיר קטן מחממים גבינת קוטג' ל-110°-115°; להוסיף לתערובת השמרים.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
מוסיפים את השמיר הטרי, החמאה, המלח, הסוכר, זרעי השמיר, הביצה ו-1 כוס קמח; מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה מספיק קמח שנותר כדי ליצור בצק רך. לא ללוש. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כשעה.
מרכיבים שתצטרך
שמיר טרישמיר טרי
זרע שמירזרע שמיר
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
3
מנקבים בצק למטה. הופכים על משטח מקומח קלות; לעצב 6 אינץ'. מעגל.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
4
העבר ל-9-in. תבנית אפייה עגולה מצופה בספריי בישול. מכסים ומתפיחים עד הכפלה, כ-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
5
אופים בחום של 350 מעלות למשך 35-40 דקות או עד שהלחם נשמע חלול כאשר מקישים עליו.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
6
מוציאים מהתבנית לרשת לצינון.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
חותכים לפרוסות לפני ההגשה.