לחם שמיר
לחם שמיר הוא לחם שמגיש 12. צופה בדמות שלך? מתכון צמחוני לקטו אובו זה מכיל 122 קלוריות, 5 גרם חלבון ו-2 גרם שומן למנה. תמורת 24 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. גשו לסופר וקנו שמיר, חמאה, קמח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מדהים של 19%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: לחם שמיר מתחיל עם בצק שמיר, לחם שמיר בצל ולחם צ'דר-שמיר.
הוראות
בקערה גדולה, ממיסים שמרים במים חמים. בסיר קטן מחממים גבינת קוטג' ל-110°-115°; להוסיף לתערובת השמרים.
מוסיפים את השמיר הטרי, החמאה, המלח, הסוכר, זרעי השמיר, הביצה ו-1 כוס קמח; מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה מספיק קמח שנותר כדי ליצור בצק רך. לא ללוש. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כשעה.
מנקבים בצק למטה. הופכים על משטח מקומח קלות; לעצב 6 אינץ'. מעגל.
העבר ל-9-in. תבנית אפייה עגולה מצופה בספריי בישול. מכסים ומתפיחים עד הכפלה, כ-45 דקות.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 35-40 דקות או עד שהלחם נשמע חלול כאשר מקישים עליו.
מוציאים מהתבנית לרשת לצינון.
חותכים לפרוסות לפני ההגשה.