לחם תאנה ותאריך
לחם תאנה ותאריך דורש מסביב 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 684 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. גשו לסופר וקנו קמח, סודה לשתייה, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד היטב כמו תוספת ידידותית לתקציב. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : לחם אגוזים תאריך, & לחם תאנים, ו לחם אגוזים תאריך.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים מעט תבנית אפייה בגודל 8x4 אינץ'.
בקערה בינונית, לשלב את התאריכים, תאנים, חמאה וסודה לאפייה.
יוצקים את המים הרותחים, מערבבים היטב ולתת לעמוד במשך 15 דקות.
מקציפים את הסוכר, אגוזי מלך וביצים לתערובת התאריך.
מערבבים את הקמח לכל מטרה, קמח מחיטה מלאה, אבקת אפייה ומלח; מערבבים לתוך תערובת התאריך רק עד מעורבב.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 55 עד 65 דקות, או עד שקיסם מוכנס למרכז הכיכר יוצא נקי. מגניב במחבת במשך 10 דקות, ואז להפוך על מתלה חוט להתקרר לחלוטין.