קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות1
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם תאריך אגוז לימון

לחם תאריך אגוז לימון
לחם תאריך אגוז לימון עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 136 קלוריות. מתאים ל-24 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך לימון, ביצה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% וזה די גרוע. מתכונים דומים: לחם תאריך אגוז, תאנה, תאריך, ולחם מהיר אגוז, ו לחם אגוז תאריך Paleo.

הוראות

1
קוצצים בגסות לימון, כולל קליפה וקליפה; משליכים זרעים.
מרכיבים שתצטרך
20 קופסאות שימורים כל אחת) זיתים בשלים פרוסים, מסוננים20 קופסאות שימורים כל אחת) זיתים בשלים פרוסים, מסוננים
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
1 צנצנת (12 אונקיות) פרוסות מלפפון חמוץ שמיר1 צנצנת (12 אונקיות) פרוסות מלפפון חמוץ שמיר
2
מניחים לימון ותאריכים במעבד מזון; להסתחרר עד קצוץ שווה.
מרכיבים שתצטרך
תאריכיםתאריכים
20 קופסאות שימורים כל אחת) זיתים בשלים פרוסים, מסוננים20 קופסאות שימורים כל אחת) זיתים בשלים פרוסים, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
ו/או דיסקים לציפוי ממתקיםו/או דיסקים לציפוי ממתקים
3
מוסיפים 3/4 כוס סוכר, חמאה, ביצה; מערבולת עד מעורבב לימון ותאריכים הם קצוצים דק.
מרכיבים שתצטרך
1 (1 פאונד) עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'1 (1 פאונד) עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'
תאריכיםתאריכים
20 קופסאות שימורים כל אחת) זיתים בשלים פרוסים, מסוננים20 קופסאות שימורים כל אחת) זיתים בשלים פרוסים, מסוננים
דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)
קרטון פילדלפיה מילוי עוגת גבינה מוכנה להגשהקרטון פילדלפיה מילוי עוגת גבינה מוכנה להגשה
4
בקערה, מערבבים קמח, סודה לשתייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
(כל המטרה עובדת גם)(כל המטרה עובדת גם)
1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא
(כגון PAN®)(כגון PAN®)
ציוד שתשתמש בו
עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'
5
הוסף לתערובת תאריך; מערבולת עד מעורבב. מערבבים באגוזים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
תאריכיםתאריכים
6
מורחים את הבלילה לתוך מחבת כיכר זכוכית חמאה ומשוריינת 4 על ידי 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שיפונדה של עלי קייל1 כוס שיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות תוספת מוקצפת מופחתת שומן4 כוסות תוספת מוקצפת מופחתת שומן
7
אופים בתנור 325 עד שקיסם מוכנס במרכז החלק העבה יוצא נקי, כ 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')1 כוס גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
חתיכות טופי שקדים או חתיכות טופי שוקולדחתיכות טופי שקדים או חתיכות טופי שוקולד
8
בינתיים, במחבת 1 עד 1 1/2 ליטר, לשלב הנותרים 1/2 כוס סוכר ומיץ לימון. מערבבים מעל חום בינוני עד הסוכר מתמוסס, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת, נענע טרייה וקליפת לימון, לא חובהתוספת מוקצפת, נענע טרייה וקליפת לימון, לא חובה
דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)
ציוד שתשתמש בו
1 מקל חמאה או מרגרינה ללא מלח1 מקל חמאה או מרגרינה ללא מלח
9
כאשר הלחם נעשה, להשתמש שיפוד ארוך, דק לעשות חורים על 1/2 אינץ ' בנפרד בכל רחבי פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
חמאה נוספת, מומסת, לא חובהחמאה נוספת, מומסת, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
10
יוצקים סירופ חם באופן שווה על לחם חם במחבת.
מרכיבים שתצטרך
חמאה נוספת, מומסת, לא חובהחמאה נוספת, מומסת, לא חובה
גלידת וניל או אפרסקגלידת וניל או אפרסק
ציוד שתשתמש בו
1 מקל חמאה או מרגרינה ללא מלח1 מקל חמאה או מרגרינה ללא מלח
11
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר עד הלחם סופג את כל הסירופ, על 2 שעות. צא ממחבת לצלחת. לכסות אטום; צמרמורת לילה או עד 3 ימים. פרוסה דקה להגיש. צינה שאריות לחם אטום.
מרכיבים שתצטרך
חמאה נוספת, מומסת, לא חובהחמאה נוספת, מומסת, לא חובה
גלידת וניל או אפרסקגלידת וניל או אפרסק
ציוד שתשתמש בו
1 מקל חמאה או מרגרינה ללא מלח1 מקל חמאה או מרגרינה ללא מלח