לחם תאריך אגוז לימון עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 136 קלוריות. מתאים ל-24 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך לימון, ביצה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% וזה די גרוע. מתכונים דומים: לחם תאריך אגוז, תאנה, תאריך, ולחם מהיר אגוז, ו לחם אגוז תאריך Paleo.
הוראות
1
קוצצים בגסות לימון, כולל קליפה וקליפה; משליכים זרעים.
מרכיבים שתצטרך
20 קופסאות שימורים כל אחת) זיתים בשלים פרוסים, מסוננים
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
1 צנצנת (12 אונקיות) פרוסות מלפפון חמוץ שמיר
2
מניחים לימון ותאריכים במעבד מזון; להסתחרר עד קצוץ שווה.
מרכיבים שתצטרך
תאריכים
20 קופסאות שימורים כל אחת) זיתים בשלים פרוסים, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
ו/או דיסקים לציפוי ממתקים
3
מוסיפים 3/4 כוס סוכר, חמאה, ביצה; מערבולת עד מעורבב לימון ותאריכים הם קצוצים דק.
הוסף לתערובת תאריך; מערבולת עד מעורבב. מערבבים באגוזים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
תאריכים
6
מורחים את הבלילה לתוך מחבת כיכר זכוכית חמאה ומשוריינת 4 על ידי 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות תוספת מוקצפת מופחתת שומן
7
אופים בתנור 325 עד שקיסם מוכנס במרכז החלק העבה יוצא נקי, כ 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
חתיכות טופי שקדים או חתיכות טופי שוקולד
8
בינתיים, במחבת 1 עד 1 1/2 ליטר, לשלב הנותרים 1/2 כוס סוכר ומיץ לימון. מערבבים מעל חום בינוני עד הסוכר מתמוסס, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת, נענע טרייה וקליפת לימון, לא חובה
דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)
ציוד שתשתמש בו
1 מקל חמאה או מרגרינה ללא מלח
9
כאשר הלחם נעשה, להשתמש שיפוד ארוך, דק לעשות חורים על 1/2 אינץ ' בנפרד בכל רחבי פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
חמאה נוספת, מומסת, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
10
יוצקים סירופ חם באופן שווה על לחם חם במחבת.
מרכיבים שתצטרך
חמאה נוספת, מומסת, לא חובה
גלידת וניל או אפרסק
ציוד שתשתמש בו
1 מקל חמאה או מרגרינה ללא מלח
11
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר עד הלחם סופג את כל הסירופ, על 2 שעות. צא ממחבת לצלחת. לכסות אטום; צמרמורת לילה או עד 3 ימים. פרוסה דקה להגיש. צינה שאריות לחם אטום.