לחם תה חמוציות צימוקים רום
צריך משקה צמחוני? לחם תה אוכמניות עם צימוקים רום יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 233 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך אבקת אפייה, תמצית vanillan, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו לחם צימוקים בסיסי או לחם חמוציות, לחם אגוזים חמוציות עם צימוקים בהיר, ו דלעת ממולאת עם פודינג לחם חמוציות צימוקים (מתכונים דומים).
הוראות
גריז וקמח loafpan 9-x 5 אינץ'.
שלב הראשון 4 מרכיבים בסיר קטן. מביאים לרתיחה נמוכה על חום בינוני-נמוך; להסיר מהחום, להתקרר 10 דקות, המאפשר פירות שמנמנים; להפריש.
לנצח חמאה, גרידה כתומה, וסוכר במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד בשילוב טוב. מנפים יחד קמח, אבקת אפייה וסודה לשתייה בקערה נפרדת; מוסיפים מלח כשר.
מקציפים ביצים, 1 בכל פעם, לתערובת חמאה.
מוסיפים וניל ומערבבים היטב. שינוי מיקסר למהירות נמוכה; להוסיף תערובת קמח לסירוגין עם שמנת חמוצה, התחלה וכלה בקמח. לגרד את הצדדים של קערה.
הוסף פירות שמורים וכל נוזל unabsorbed; לערבב רק עד מעורבב.
מעבירים את הבלילה ללופפן מוכן, ואופים ב 350 במשך 50 עד 55 דקות או עד חום זהוב ובציר עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על 10 דקות; להפוך על מתלה קירור, מגניב לחלוטין לפני חיתוך.